Коуч Бенфіки оцінив матч з Атлетіко у ЛЧ, у якому Трубін відіграв на нуль

Бруну Лаже прокоментував перемогу підопічних у 2-му турі Ліги чемпіонів

У вівторок, 2 жовтня, пройшов матч 2-го туру основного етапу Ліги чемпіонів 2024/25 між командами Бенфіка та Атлетіко.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі live в Telegram Sport.ua

Матч відбувся на стадіоні Да Луж, що у Лісабоні. Господарі здобули переконливу перемогу з рахунком 4:0.

Після завершення зустрічі головний тренер орлів Бруну Лаже прокоментував перемогу підопічних:

«Це був вечір у старому стилі Бенфіки. Повна заслуга гравців, які зрозуміли стратегію та план гри. Це було вирішальне. Це була найкраща версія кожного гравця. Ми були командою, стартові 11 гравців та ті, хто виходив з лави запасних, щоб заряджати команду енергією та утримувати її у грі. І потім це імпульс від перемог, який забезпечує ці умови, які є найкращими для втілення якості у життя.

Це особлива подія для мене та гравців. Але для величі Бенфіки нам потрібно зробити багато порівняно з тим, чого ми досягли в історії. Це був важливий вечір для всіх, щоб здобути ще одну перемогу та продовжити рости як команда.

У цьому полягає суть футболу. Це насолода хорошими моментами, підтримка команди та гідний футбольний виступ. Команда грає добре, давайте продовжувати підтримувати її. Уболівальники були фантастичними у цьому сенсі. Ми забили чотири голи, а у другому таймі створили кілька моментів, коли ми могли б вийти вперед, і це сталося завдяки підтримці вболівальників. Мені це подобається, мені подобається, що вболівальники мають такі стосунки з командою і вони її підтримують».

Гравець матчу Оркун Кокчю:

«Я дуже щасливий, що ми набрали три очки. Це була дійсно важлива гра вдома, і тепер я думаю, що ми в хорошому становищі. І для мене особисто це також дуже приємно після мого першого сезону тут торік. Тепер стає набагато краще.

Я думаю, що це нова енергія також від уболівальників, гравців. Це хороший крок уперед, і тепер ми повинні продовжувати бути такими у кожній грі, зосереджуючись на кожній грі, щоб нам було легко виступати.

Я знаю Керема [Актюркоглу] чотири чи п'ять років, ми завжди разом із збірною, тому наша дружба йде звідти, а тепер він приїхав сюди. Це як сім'я, розумієте? Ми робимо щось разом, вчора ввечері ми влаштовували барбекю із сім'ями. Я дуже радий, що він грає дійсно добре, і я сподіваюся, що ми зможемо продовжувати в тому ж дусі».

Прокоментував результат матчу і наставник Атлетіко Дієго Сімеоне:

«Ми знаємо, наскільки важливими є Коке, Грізманн і Де Пауль. Ми хотіли свіжих ніг та ігри в повітрі, але потім пішли пенальті та гол зі стандарту. Давайте не шукатимемо виправдань. Ми не провели гарної гри, і тренер несе за це відповідальність. Сьогодні зміни також не спрацювали. Це була погана гра для всіх. Давайте відновимо нашу енергію на неділю».

Відеоогляд матчу Бенфіка - Атлетіко (4:0)

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 20:20 25

Віктора Циганкова було замінено на 29-й хвилині поєдинку Жирони та Фейєнорда