Компані пояснив, чому Баварія програла Астон Віллі у Лізі чемпіонів

Головний тренер мюнхенців провів прес-конференцію після фіаско команди у ЛЧ

Увечері 2 жовтня у Бірмінгемі відбувся матч 2-го туру Ліги чемпіонів 2024/25. Англійська команда Астон Вілла вдома завдала несподіваної поразки німецької Баварії з рахунком 1:0.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Після завершення зустрічі головний тренер мюнхенців Венсан Компані прокоментував поразку підопічних:

«Ми програли, і нам треба винести з цього уроки. Поразка не вирішує результату змагання, тому нам потрібно продовжувати. Коли ми маємо м'яч, ми небезпечні, але вони сильна команда, і це нелегке місце. Це був непоганий виступ.

Якщо бути об'єктивним, ми добре почали гру, у нас були хороші перші 15 хвилин, але потім трохи втратили темп. Проте ми не дозволили супернику створити небезпечні моменти.

У другому таймі гра була значно кращою, ми контролювали хід матчу, робили гарні забігання вглиб та створили кілька чудових моментів, але не змогли їх реалізувати.

Вітаю Астон Віллу. Ми на цьому не зупинимося, зробимо уроки з сьогоднішнього матчу і підемо далі».

Хавбек Баварії Йозуа Кімміх:

«Ми не зіграли у свою гру на 100%, припустилися занадто багато помилок і не були такі хороші. Ми мали кілька моментів попереду, навіть якщо не все було ідеально. Навіть якщо їх було не так багато, деякі були явними моментами. Завжди важко створювати моменти проти суперника, котрий сидить глибоко в обороні. У нас був хороший шанс для Гнабрі у першому таймі та ще один для Кейна наприкінці. Точно були ситуації, які могли призвести до голів».

Перемогу над Баварією після матчу прокоментував і Унаї Емері:

«Ми хочемо бути послідовними, щоб грати у ЛЧ регулярно. Ми грали дуже добре, ми перемогли. Можливо, ми зможемо потрапити до топ-8.

Проти таких команд дуже важливо бути сильними. Мартінес проробив приголомшливу роботу з приголомшливими сейвами.

Дюран? Найважливіший аспект його ставлення: він готовий грати 90, 60, 30 хвилин. Він зосереджений на кожній хвилині, яку грає. Сьогодні у нас було два дуже добрі нападники. Це фантастика для нього та команди».

Відеоогляд матчу Астон Вілла - Баварія - 1:0

Данііл Агарков Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 21:39 297

Донецька команда розгромно програла, навіть не пробивши у площину воріт суперника