Порту – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

3 жовтня на «Драгау» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Порту» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Порту

Команда вперше за останній час не змогла стати чемпіоном двічі поспіль. Спочатку титул відібрала Бенфіка, потім вона ж віддала його у запеклій боротьбі Спортінгу. У цій гонці дракони не брали участі, серйозно відставши від цієї пари. З урахуванням ще й зміни президента - на виборах виграв Віллаш-Боаш - у Консейсау, незважаючи на успіхи в інших турнірах, не було шансів зберегти тренерську посаду. Новий наставник, Вітор Бруну Фернандеш, починав із перемоги у Суперкубку Португалії - причому там відігралися з 0:3 проти левів. Та й потім здебільшого вигравав. Але у рамках чемпіонату леви вже встигли взяти реванш, вигравши 2:0. Більше того, у стартовому турі Ліги Європи, граючи з 51-ї хвилини у більшості, португальці таки поступилися на виїзді 2:3.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Манчестер Юнайтед

Клуб продовжує грати під керівництвом тен Хага. Вже пішов третій рік нідерландця на Олд Траффорд, хоча успішним, і то з застереженнями, був лише перший сезон. У другому, крім перемоги в кубку Англії, були суцільні провали, і в АПЛ (відкат з 3-го місця на 8-ме), і в Лізі чемпіонів (останні у нескладній групі). Але й зараз червоні дияволи, серйозно посилившись улітку, не вражають у більшості поєдинків. Вони вже втратили масу очок у чемпіонаті, аж до 0:3 на Олд Траффорд зі старим ворогом Ліверпулем. Осічкою почалася і Ліга Європи, коли не вдалося обіграти на своєму полі досить скромного супротивника, Твенте. Причому нідерландці відігралися після помилки Еріксена, який відкривав рахунок. З іншого боку, після цього було майже півгодини, але рахунок 1:1 не змінився. А потім розгромно поступилися 0:3 вдома Тоттенхему.

Статистика особистих зустрічей

Раніше клуби перетиналися до плей-оф Ліги чемпіонів. 1997-го та 2009-го англійці проходили за рахунок голу та перемоги, у 2007-му це вдалося у драконів.

Прогноз

Букмекерські контори і зараз більше вірять у гостей. Рекомендуємо ставити на те, що дракони, що стабільніше стартували, виграють при форі 0 (коефіцієнт - 2,0).

Прогноз Sport.ua
Порту
3 жовтня 2024 -
22:00
Манчестер Юнайтед
Фора Порту (0) 2.00 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 21:39 297

Донецька команда розгромно програла, навіть не пробивши у площину воріт суперника