Твенте – Фенербахче. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

3 жовтня на «Де Гролс Весті» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Твенте» зустрінеться з «Фенербахче». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Твенте

Команда так і не змогла жодного разу повторити успіх 2010 року, з єдиним чемпіонством. Більше того, червоні втрачали прописку в Ередивізії, але одразу ж повернулися. А минулого сезону представник Енсхенде залізли на третю позицію, обійшовши навіть кризовий Аякс, і залишившись позаду лише пари інших грандів, Фенербахче та ПСВ. Це дозволило навіть стартувати у кваліфікації Ліги чемпіонів, але все-таки підопічні Остінга надто погану форму показували на старті нового сезону, і в результаті поступилися першому ж противнику, Ред Булл (Зальцбург) - 1:2 в Австрії, 3:3 удома. Але до осені вдалося більш-менш знайти форму, додати. У тому числі голландці змогли створити сенсацію у першому турі Ліги Європи, уникнувши поразки Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд, відповівши голом у 2-му таймі.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Фенербахче

Клуб постійно шукає способу повернутися на турецьку футбольну вершину. Після чергової невдачі - 2-го місця у минулому розіграші Суперліги - у Стамбулі не лише взяли кілька зіркових новачків, а й заманили на тренерську посаду Жозе Моурінью. Але первинне захоплення з приводу Особливого вже вщухло. У кваліфікації Ліги чемпіонів канарки лише за рахунок голів Джеко впоралися з Лугано, але потім вилетіли від Лілля, причому пропустивши вирішальний гол удома, граючи здебільшого. Встиг гранд втратити очки і в національній Суперлізі, зокрема програли 1:3 вдома Галатасараю. Після цього клуб стартував у Лізі Європи, і з Роял Юніон вдалося здобути перемогу.

Статистика особистих зустрічей

Вперше клуби перетнулися у Лізі Європи у 2009-му році, обмінявшись перемогами. Рік тому, вже у Лізі конференцій, обидва рази виграли турки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що шанси на перемогу у сторін рівні. У будь-якому випадку, нудно не повинно бути - ставимо на те, що сторони оформлять тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,82).

Прогноз Sport.ua
Твенте
3 жовтня 2024 -
22:00
Фенербахче
Тотал голів більше 2.5 1.82 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 20:20 24

Віктора Циганкова було замінено на 29-й хвилині поєдинку Жирони та Фейєнорда