Ельфсборг – Рома. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 22:00 за Києвом

3 жовтня на «Бурос Арена» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Ельфсборг» зустрінеться з «Ромою». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Ельфсборг

Команда досить високо котирується у шведському футболі. Минулого сезону вона таки не змогла виграти конкуренцію у головного фаворита, Мальме, але й статус віце-чемпіона було непоганим результатом. Саме він і дозволив стартувати у Лізі Європи. Саме це і дозволяє зараз сяк-так врятувати рік, адже в Аллсвенскан елегантні скотилися в середину таблиці. Кваліфікацію шведи пройшли здорово, вибивши послідовно Пафос, Шериф і Рієку, лише у Хорватії обмежившись нічиєю та вигравши решту поєдинків. І тільки з Мольде було важко: обмінявшись перемогами 1:0, вибили норвежців по пенальті. Дали бій підопічні Оскара Хільємарка і в Алкмарі - відкривали рахунок, потім порівнювали, але врешті-решт поступилися АЗ з рахунком 2:3.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Рома

Клуб рік тому грала під керівництвом все ще Моурінью, хоча багато хто чекав відставки після невдалої розв'язки позаминулого сезону. У результаті Жозе таки звільнили, але лише взимку. А ось до своєї легенди, Де Россі, у столиці Італії були більш нетерпимі. Невдалий старт цього сезону - і вже у вересні, проігнорувавши думку і футболістів, і вболівальників, з Даніеле розлучилися. Втім, його досвідченіший наступник, Іван Юрич, почав вдало: зі своїми новими підопічні відразу виграв, і дуже впевнено, розгромивши Удінезе, який вдало стартував. А потім був старт у Лізі Європи проти досвідченого Атлетіка. Там відкривали рахунок, але зрештою обмежилися нічиєю 1:1. У серії А минулого туру з Венецією не все виходило, але в результаті новачка вдалося обіграти у вольовому стилі, з рахунком 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Раніше ці клуби жодного разу не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у успіх італійців. Джалороссі восени поступово набрали обертів, так що ставимо на те, що вони і в Швеції зможуть здобути перемогу цього четверга (коефіцієнт - 1,86).

Прогноз Sport.ua
Ельфсборг
3 жовтня 2024 -
22:00
Рома
Перемога Роми 1.86 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 02 жовтня 2024, 22:15 3

Дивіться відеоогляд матчу 1/2 фіналу чемпіонату світу 2024 з футзалу