Ференцварош – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 19:45 за Києвом

3 жовтня на «Група Арена» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Ференцварош» зустрінеться з «Тоттенхем Хотспур». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Ференцварош

Команда є досить рідкісним поєднанням з історичного гранду, найпопулярнішого у вболівальників проекту і водночас нинішнього беззаперечного лідера. З тіні Фраді вийшли на вершину угорського футболу нещодавно, але вже привчили всіх до того, як штампують титули. Вдалося навіть при Реброві повернутися до групового етапу Ліги чемпіонів. Повторити це не виходить, ось і цього літа клуб, пройшовши Нью-Сейнтс, поступився Мідтьюлланду - 0:2 у Данії, 1:1 удома. Більше того, перебравшись до Ліги Європи, там Борац у кваліфікації так і не обіграли - обидва матчі принесли нічиї. Але в серії пенальті найкраще був представник Будапешта. Основний раунд, щоправда, розпочався новою осічкою: програли 1:2 Андерлехту в гостях, причому свій гол забивши лише на 86-й хвилині.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Тоттенхем

Клуб позаминулого сезону залишався взагалі без єврокубків. Так що при Постекоглу, 2023/2023, все-таки додати вдалося. Але при цьому основне завдання, повернутися в топ-4, шпори не виконали, поступившись очною суперечкою Астон Віллі. У результаті й вирушили англійці не до Ліги чемпіонів, а в куди менш статусну Лігу Європи. При цьому менеджмент має вирішувати, як розподіляти навантаження - в АПЛ теж цілі серйозні. З Карабахом вдалося досягти впевненої, 3:0, перемоги. Але при цьому після цього вдалося повторити цей же рахунок, але вже в рамках Прем'єр-Ліги, з Манчестер Юнайтед - а могли забивати і більше, особливо Тімо Вернер. Це при тому, що матч проходив у лігві манкуніанців, на легендарному Олд Траффорд.

Статистика особистих зустрічей

Вперше лондонський гранд відвідає Будапешт.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у потенціал угорського гранду. Рекомендуємо ставити на те, що амбітний лондонський колектив, що набравши форму, виграє за фори -1 забитий гол (коефіцієнт - 1,6).

Прогноз Sport.ua
Ференцварош
3 жовтня 2024 -
19:45
Тоттенхем
Фора Тоттенхема (-1) 1.60 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 06:12 0

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 19:45 за Києвом