Олімпіакос – Брага. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 3 жовтня о 19:45 за Києвом

3 жовтня на «Георгіос Караїскакіс» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги Європи, в якому «Олімпіакос» зустрінеться з «Брагою». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Олімпіакос

Команда - одна з найбільш популярних та титулованих у всій Греції. І зовсім недавно виходило на внутрішній арені штампувати титули. Але з п'єдесталу Легенду скинули, і в минулому розіграші знову не вдалося повернути собі 1-ше місце. Натомість Менділібар, що вже по ходу невдалого загалом розіграшу, як роком раніше з попередніми підопічними, виграв Лігу конференцій - унікальну подію не тільки для Пірея, а й усієї Греції. Влітку тут з'явилися досить цікаві новачки. Це Яремчук, який минулого сезону провів у Валенсії, досвідчений Вілліан, який прийшов вільним агентом, і орендований у Ноттінгем Форест, у якого ті ж власники, Карму. Розім'явшись на національному рівні, минулого тижня стартували у Лізі Європи. З Ліоном на виїзді нічого не вийшло, поступилися там 0:2.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Брага

Клуб у 2023-му році долав раунд кваліфікації Ліги чемпіоном та був учасником групового раунду. Але для такого потрібно знову долати очікування та фінішувати у Прімейрі у топ-3, витісняючи когось із грандів. Минулого сезону це не сталося - архієпископи закінчили на більш звичній 4-й позиції. І, зокрема, тому вирушили до менш статусної Ліги Європи. Там доводилося стартувати ще в середині літа з кваліфікації. І нічого, пройшли Маккабі (Петах-Тіква), Серветт і навіть віденський Рапід. Причому так жодного разу і не програвши, чого не сказати про перипетії на внутрішній арені. Основний раунд Ліги підопічні Карвальяла починали з прийому ще одного представника Ізраїлю, також Маккабі, але з Тель-Авіва.Там вийшло мінімально, але головне виграти - закінчили 2:1.

Статистика особистих зустрічей

Аж у 2012 році сторони провели єдиний товариський матч. І він закінчився 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Але досвідчені португальці цілком здатні не програти в Піреї - ставимо на Х2 (коефіцієнт - 1,727).

Прогноз Sport.ua
Олімпіакос Пірей
3 жовтня 2024 -
19:45
Брага
Брага не програє 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 07:18 8

Андрій готовий провести перший матч у сезоні