ЄЗЕРСЬКИЙ: «Як змусити нервувати Аталанту? Домашні заготовки з Матвієнком»

2 жовтня Шахтар проведе матч 2-го туру Ліги чемпіонів проти італійської команди

Колишній захисник національної збірної України та «Шахтаря» Володимир Єзерський ексклюзивно для Sport.ua порадив, як «гірнякам» сьогодні треба зіграти, аби дати бій в поєдинку другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з «Аталантою»:

«Гірники» вже давно не зустрічалися з такою грізною командою, як «Аталанта». Тим паче, що команда з Бергамо вирізняється своїм стилем не тільки в Серії А, а й на міжнародній арені. Тому цікаво, чи вистачить сьогодні «Шахтарю» сил, аби впоратися з інтенсивністю «Аталанти». Якщо «гірники» поступляться територією, то гості з їхньою високою індивідуальною майстерністю рано чи пізно заб'ють. Тому треба бути максимально сконцентрованими на боротьбу, дорожити м'ячем й постаратися диктувати умови завдяки швидким переміщенням. Ба більше, оскільки «Аталанта», переважно, грає з трьома центральними захисниками, то слід знаходити вільні зони на флангах. Ще одна нагода змусити гостей нервувати - домашні заготовки при стандартах з підключенням результативного стопера Миколи Матвієнка. Також не треба забувати, що Георгій Судаков та Олександр Зубков можуть прицільно вдарити здалеку.

Переконаний, що в Гельзенкірхені буде цікаво, так завжди, коли з'ясовують стосунки суперники, в яких на озброєнні різні тактичні схеми.

Пригадується, кілька років тому «Шахтар» та «Аталанта» вже зустрічалися в Лізі чемпіонів й обмінялися звитягами. Й сьогодні вони гратимуть на перемогу, але я не здивуюся, якщо буде нічия».

Поєдинок «Шахтар» - «Аталанта» буде обслуговувати португальська бригада на чолі з Жоау Педру Піньєрою.

Раніше ми повідомляли, що екс-гравець збірної України Андрій Полунін дав Шахтарю пораду, як зіграти проти Аталанти.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 21:42 8

Підопічні Мічела програли нідерландському колективу в 2-му турі з рахунком 2:3

Коментарі