Новачок зірвав джекпот у €800,000 через кілька годин після реєстрації

27-річний француз виграв головний приз у Expresso Million

У світі онлайн-покеру сталася історія, яка здається занадто неймовірною, щоб бути правдою. Winamax, один із найбільших покерних операторів Франції, розкрив подробиці унікального виграшу джекпоту в розмірі €800,000 у грі «Expresso Million». Переможцем став 27-річний Роман із півдня Франції, який зареєструвався на сайті всього за кілька годин до свого доленосного виграшу.

Історія Романа, чиє прізвище з міркувань конфіденційності не розголошується, розпочалася ввечері 6 червня. Він зайшов до друга, щоб подивитися, як той грає на Winamax. Зацікавившись, Роман вирішив вкластися в гру свого друга, але, на жаль, той програв.

Однак це не зупинило Романа. Пізніше тієї ж ночі він вирішив створити власний акаунт на Winamax під ніком «Ara digne40» і вніс депозит у скромні €50. З залишеними коштами він вирішив спробувати удачу в кількох турнірах Expresso Million. Вже під ранок 7 червня, перед тим як лягти спати, Роман зіграв ще одну SNG на рівні €25.

І тут сталося неймовірне - перед Романом з'явився золотий стіл джекпоту. «Скажіть, що це жарт», - подумав він, не вірячи власним очам. Роман кілька разів перевірив, чи випадково не грає на умовні гроші. Але все виявилося справжнім. Він дійсно виграв головний приз у €800,000, тоді як два інших гравці за столом отримали втішні призи в €120,000 та €80,000.

Winamax не поспішав із публікацією новини про цей неймовірний виграш. Компанія вирішила спочатку ретельно вивчити всі обставини цього незвичного випадку та підготувати розважальний матеріал про переможця. У результаті на сайті було представлено повний опис того, як Роман опинився на вершині удачі.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 13:48 12

Sport.ua розповідає про головного тренера найближчого суперника «Динамо» у Лізі Європи…