Лілль – Реал Мадрид. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 22:00 за Києвом

2 жовтня на «Стад П'єр-Моруа» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Лілль» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лілль

Команда періодично досягає серйозних результатів. Осібно, звичайно, стоїть чемпіонство - вдалося повторити сенсаційний успіх Монако, потіснивши з вершини ПСЖ. Повторити такий тріумф не вдалося, зокрема і Паулу Фонсеці. Але минулого сезону португалець завоював 4-те місце в Лізі 1. Після цього він поїхав до Мілана, а в новому розіграші догами керував уже Брюно Женезьо. На внутрішній арені картина не вражає, там клуб відкотився до середини таблиці. Щоправда, у крайньому турі розгромили 3:0 Гавр. Натомість у кваліфікації Ліги чемпіонів французи пройшли і Фенербахче, і Славію. Щоправда, основний раунд клуб розпочинав у Лісабоні, де поступилися 0:2 місцевому Спортінгу.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Реал (Мадрид)

Клуб повернув собі статус найсильнішого минулого сезону і в Іспанії, і в Лізі чемпіонів. А влітку вдалося нарешті підписати Кіліана Мбаппе. Незважаючи на цей мега-трансфер, заразом Флорентіно Перес придбав і чергового юного бразильського таланта, Ендріка. Але при цьому він проігнорував прощання з багаторічними лідерами, Начо та Кроосом, надавши Анчелотті розбиратися з обороною та півзахистом. Можливо, саме кадрові питання призвели до не кращого старту у новій темпораді, коли перші виїзні поєдинки приносили лише нічиї з досить скромними супротивниками. Потім Карло знайшов рецепт хорошої гри. І лише дербі з Атлетіко не вдалося довести до перемоги - пропустили на 1:1 наприкінці. Непросто було й у Лізі чемпіонів. Недосвідчений Штутгарт зрівнював рахунок у Мадриді, і лише наприкінці німцям забили ще двічі.

Статистика особистих зустрічей

Французи вперше приймуть королівський клуб.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на інтригу від цієї пари. Досвідчені іспанці і справді повинні впоратися з французами, що перебувають не в найкращій формі, і оформлять навіть на виїзді перемогу з форою -1 гол (коефіцієнт - 1,88).

Прогноз Sport.ua
Лілль
2 жовтня 2024 -
22:00
Реал Мадрид
Фора Реала (-1) 1.88 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 жовтня 2024, 11:49 0

Джессіка Пегула у 1/8 фіналу у двох сетах поступилася Паулі Бадосі