Бенфіка – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 22:00 за Києвом

2 жовтня на «Ештадіу да Луш» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Бенфіка» зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Бенфіка

Команда минулого сезону здала за всіма параметрами. Володар титулу у Прімейрі, вона програла гонку за його захист сусідові - Спортінгу. Заодно в Лізі чемпіонів того разу не вдалося вийти з групи. Проте заслуги 2022/2023 дозволили Рогеру Шмідту зберегти посаду. Але всі розуміли, що перші ж осічки могли стати для німця фатальними, і так і сталося: вигравши лише двічі у перших чотирьох турах португальської першості, у Лісабоні провернули рокіровку. Новим наставником став Бруну Лаже. І починав він із серії перемог. У тому числі, вдалося виграти і в Белграді. Все вирішилося в першы півгодини, коли у ворота Црвени Звезди забили двічі. Так, серби відповіли на 86-й хвилині, і наприкінці довелося понервувати, але в результаті вийшло зафіксувати 2:1 на користь гостей.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Атлетіко

Клуб минулого сезону, на відміну від 2022-го року, пробивався до плей-оф Ліги чемпіонів. Та й у кубку Іспанії вперше за останні сезони вдалося дістатися півфіналу. Але в результаті ніде не вдалося досягти помітних успіхів. Більше того, поступившись Атлетіку в 1/2 Копи дель Рей, мало не віддали йому ж 4-те місце в Прімері. У результаті все-таки вдалося гранду замкнути квартет, але Дієго Сімеоне сприйняв таке як сигнал про необхідність серйозно переглянути склад. Влітку Чоло-Тім серйозно витратився, заробивши щось тільки на продажах Омородіона та Морати - але один лише Альварес коштував у рази дорожче. Щоправда, оновлена ​​команда допускає поки що забагато осічок. Дербі з Реалом теж принесло нічию, але там зрівняли перед фінальним свистком. Непросто було й у Лізі чемпіонів: РБ Лейпциг відкривав рахунок на 4-й хвилині. Але гол та асист Грізманна дозволили господарям оформити вольові 2:1 на 90-й хвилині - характер у матрацників залишається тим самим.

Статистика особистих зустрічей

У 2015 році сусіди вже грали у груповому етапі Ліги чемпіонів. І тоді вони обмінялися перемогами 2:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Вони хороші, але не ідеальні - ставимо на підопічних Сімеоне з форою 0 (коефіцієнт - 1,71).

Прогноз Sport.ua
Бенфіка
2 жовтня 2024 -
22:00
Атлетіко Мадрид
Фора Атлетіко (0) 1.71 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 16:16 26

Андрій не зіграє у найближчих матчах збірної