Ліверпуль – Болонья. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 22:00 за Києвом

2 жовтня на «Енфілді» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Болоньєю». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда навесні закінчила тривалу епоху Клоппа. Юрген сам вибрав момент розлучення: віддавши всі сили роботі в Англії, все ж таки підняв підопічних на третє місце в АПЛ і заодно вигравши Кубок Ліги. Німець взяв участь у виборі свого наступника - зупинилися на Слоті. При цьому Арне отримав практично незмінний колектив: відпускали тільки непотрібних ветеранів і молодь, яка не виправдала надій, але й підписали тільки К'єзу, і то в основному потішивши занижену Ювентусом ціну. У тому числі, за рахунок зіграності футболістів, мерсисайдці непогано стартували. Так, була осічка з Ноттінгем Форест, але це був саме виняток на тлі перемог, у тому числі і 3:0 на Олд Траффорд над МЮ. Ну і в Лізі чемпіонів англійці, пропустивши швидкий гол, відповіли трьома м'ячами у ворота Мілана на Сан-Сіро.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Болонья

Клуб був італійським варіантом футбольної сенсації, на які був такий багатий розіграш 2023/2024, нарівні з іспанською Жироною, французьким Брестом, німецькими Штутгартом та Баєром, а також англійською Астон Віллою. Як і колеги, россоблу несподівано набрали достатньо очок, щоб здобути унікальне для себе право зіграти у Лізі чемпіонів. Щоправда, там уже стартувала трохи інша команда, без ряду провідних футболістів, на кшталт Калафьорі та Зіркзеє, і, головне, Тіаго Мотта поїхав тренувати більш статусний Ювентус. Його наступник, Вінченцо Італьяно, досить очікувано почав із посередніх результатів. У тому числі у Лізі чемпіонів червоно-сині дебютували домашньою нульовою нічиєю проти Шахтаря. Так, вони володіли ініціативою, але Судаков не реалізував пенальті.

Статистика особистих зустрічей

У 2021 році сторони грали в товариському форматі. І там перемагали мерсисайдці.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що гості мають шанси навіть на нічию. Ставимо те що, що червоні виграють при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,97).

Прогноз Sport.ua
Ліверпуль
2 жовтня 2024 -
22:00
Болонья
Фора Ліверпуля (-2) 1.97 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 06:59 6

Рейтинг очолив бразилець Аліссон