Жирона – Феєнорд. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 2 жовтня о 19:45 за Києвом

2 жовтня на «Монтіліві» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Жирона» зустрінеться з «Феєнордом». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Жирона

Команда зараз отримує вигоду зі своїх подвигів у попередньому сезоні. Тоді вона перевершила будь-які очікування, зумівши зайняти в підсумку 3-тє місце. Щоправда, після такого головні герої успіху, на кшталт Алейша Гарсії, Яна Коуту, Савіо та Довбика, пішли. А новачкам, яких більш ніж достатньо, ще треба зігратись, хай навіть Мічел та його тренерський штаб залишаються на місці. У результаті осічок вистачає - чого варта поразка 0:2 від Валенсії, що на той момент була на дні турнірної таблиці. А Барселона з Атлетіко взагалі громили нещодавнього конкурента. Хоч і перемоги є, що дозволяє триматися хоч серед середняків. Були всі шанси втримати бодай нічию в дебютному поєдинку з ПСЖ. Але не пощастило, все вирішив курйозний гол, що пропустив Гассаніга на 90-й хвилині - реагувати просто не було часу.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Феєнорд

Клуб минулого сезону втратив титул в Ередивізії - цього разу Гордість Півдня гонку за перше місце програла ПСВ. У результаті влітку не лише серйозно оновили склад, а й запросили до Роттердама нового наставника - Браяна Пріске. Данець перебрався із празької Спарти, якій повернув чемпіонство та зберіг золото і на 2023/2024. На новому місці фахівець розпочинав із яскравої, але драматичної перемоги у Суперкубку Нідерландів - 4:4 в основний час, успіх у серії пенальті. Але потім, в Ередивізії, показники досить посередні. Ну, а у Лізі чемпіонів нідерландці провалили старт, програвши вдома 0:4. Нехай навіть у гостях був чемпіон Німеччини - Баєр.

Статистика особистих зустрічей

Жиронці дебютують у єврокубках загалом, не лише у Лізі чемпіонів. Тож із цим противником іспанці зіграють свій перший очний поєдинок.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у гостей із Нідерландів. Навряд вони знову допустять розгром, але й за очки не зачепляться. Рекомендуємо ставити на перемогу жиронців (коефіцієнт - 2,08).

Прогноз Sport.ua
Жирона
2 жовтня 2024 -
19:45
Феєноорд
Перемога Жирони 2.08 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 12:30 16

Голкіпера звинувачують у провокаціях вболівальників