«Трохи схожі команди». Судаков оцінив майбутній матч у Лізі чемпіонів

«Шахтар» у другому турі зіграє проти «Аталанти»

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков висловився про наступний матч Ліги чемпіонів 2024/25 проти італійської «Аталанти»:

- Ми розуміємо, що «Аталанта» - це дуже сильний суперник. Вони виграли Лігу Європи. Напевно, це зараз одна з найсильніших команд взагалі у Європі з дуже специфічним стилем. Вони грають по всьому полю 1 в 1, дуже агресивні, енергійні, атлетично побудовані. Але ми розуміємо, що проти такої команди ми маємо зіграти свою найкращу гру у плані тактики, фізичної підготовки. І, напевно, в першу чергу кожен проявити свої індивідуальні якості, тому що це буде кожне єдиноборство 1 в 1, і ти проти цього суперника маєш віддатися на 100% та виграти, напевно, майже всю боротьбу. На цьому буде будуватися наша гра.

- Які висновки ви зробили після матчу з «Болоньєю» у контексті того, що наступний суперник у Лізі чемпіонів також італійський?

- «Болонья» та «Аталанта» - команди, які трохи схожі одна на одну. Напевно, треба у першу чергу відштовхуватись від своєї гри, трохи агресивнішими бути з м'ячем. Ми, в принципі, старались грати у свою гру проти «Болоньї». Щось виходило, щось не виходило. Не можна сказати, що це була наша найкраща гра. Звичайно, від нас очікування більші, і ми очікуємо від себе більшого. Але сподіваюсь, що завтра ми зможемо себе проявити й показати нашу гру, наш рівень, - сказав Судаков.

«Шахтар» завтра, 2 жовтня, зіграє матч 2-го туру Ліги чемпіонів проти «Аталанти».

Дмитро Олійник Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 00:59 0

Дивіться відеоогляд матчу 2-го туру Ліги чемпіонів 2024/25

Коментарі