Менеджерка DRILLAS розкрила подробиці проекту

Гравці команди отримають більшу частину прибутку від продажу наклейок, якщо пройдуть через RMR

Менеджерка команди DRILLAS, dona, поділилася важливими деталями про діяльність команди. Основною метою проєкту, за її словами, є отримання наліпок без підтримки великої організації.

«Шановне ком'юніті HLTV, я не була впевнена, чи варто мені це коментувати, але після того, як побачила кілька схожих постів і чуток, хочу внести ясність: Спочатку я не була залучена до проєкту DRILLAS, але кілька тижнів тому приєдналася, щоб допомогти з командним проєктом, тому я в курсі всього.»

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua


Хоча зарплата гравців не обговорювалася, вони отримають більшу частину відсотків від продажу цих наліпок. Гравці мають підтримку у вигляді буткемпів, проживання та покриття витрат на перельоти. Якщо команда пройде через RMR, це принесе найбільшу фінансову вигоду саме гравцям.

Нагадаємо, що DRILLAS це проект який створив німецький стрімер ohnePixel для проходження відбіркового турніру з гри Counter-Strike 2 на Perfect World Shanghai Major 2024. До складу його команди увійшли два українці: колишній капітан Monte Володимир «Woro2K» Велетнюк та Владислав «Kvem» Король.

Максим Черніцин Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 18:56 18

У футболіста «Динамо» відбулася розмова з вболівальником