Metizport підписали SHiNE, звільнивши Plopski від ролі капітана

Шведська команда оголосила про зміну у складі з CS2

Metizport оголосили про підписання 21-річного Каспера «SHiNE» Веннерберга. SHiNE приєднався до команди після того, як став вільним агентом у червні 2024 року. Раніше він виступав як ігровий лідер у команді EYEBALLERS з червня 2022 року до того, як був відправлений на лаву запасних у березні 2024-го. Останнім часом він грав у складі мікс-команди під тегом Lilmix.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Цей трансфер дозволить Ніколасу «Plopski» Гонсалесу Заморі звільнитися від ролі капітана, яку він взяв на себе після відходу Еріка «ztr» Густафссона та Джека «Jackinho» Стрьом Маттссона.

Антон «Sapec» Пальмгрен, колишній товариш по команді SHiNE в EYEBALLERS, був виключений зі стартового складу, у якому він перебував з червня 2024 року.

Тренер Ахмед «abdi» Абді зазначив, що гравець був важливим для команди з моменту приєднання, працюючи як на позиції анкера на CT стороні, так і на позиції атакуючого на T стороні:

«Попри його старанність, ми помітили, що роль анкера на CT стороні була для нього дещо складною, частково через те, що це нова роль для нього. Але ми також вважаємо, що в нас є інші гравці, які можуть виконувати цю роль на T стороні.»

Цей крок має посилити поточний склад Metizport, який тепер виглядає так:

Ахмед «abdi» Абді (тренер)
Антон «Sapec» Пальмгрен (на лаві запасних)

Максим Черніцин Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 06:30 0

28–30 вересня відбулися матчі 6-го туру чемпіонату Англії 2024/25