Манчестер Юнайтед зіткнеться з новими проблемами, якщо не потрапить у ЛЧ

Клуб може втратити багато грошей

Ситуація у «Манчестер Юнайтед» погана і може бути ще гіршою. Фінансовий стан клубу залежить від того, чи вдасться йому вийти в Лігу чемпіонів.

Наразі команда з «Олд Траффорд» відстає від четвертого місця на шість очок, що гарантує вихід до наступного розіграшу Ліги чемпіонів. Це погана новина для керівництва клубу.

The Times повідомляє, що якщо «Манчестер Юнайтед» і справді не зможе пройти кваліфікацію до Ліги чемпіонів, вони будуть покарані. Клуб може втратити 10 мільйонів євро через невиконання спонсорської угоди з Adidas. Але це ще не кінець.

Найбільшою проблемою в разі невдачі в АПЛ, схоже, стане дотримання правил внутрішнього ФФП (PSR). «Червоні дияволи» не зможуть розраховувати на численні бонуси, пов'язані з Лігою чемпіонів, що ще більше обтяжить бюджет команди.

У цьому світлі повідомлення про головного тренера «Манчестер Юнайтед» Еріка тен Хага виглядають цікавими. Хоч позиція нідерландця і під загрозою, поспішати ніхто не буде. За словами журналіста Річарда Мартіна, звільнення нинішнього тренера обійдеться в 17,5 млн фунтів.

Павло Павленко Джерело: The Times
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 01 жовтня 2024, 12:15 11

Українки у 1/8 фіналу тисячника у Китаї поступилися Андрєєвій та Шнайдер у двох сетах