Колишній гравець Шахтаря пояснив різницю в грі гірників та Аталанти

Адріан Пуканич висловився про майбутній матч суперників в Лізі чемпіонів

2 жовтня в другому турі групового раунду Ліги чемпіонів з футболу «Шахтар» в Гельзенкірхені прийматиме італійську «Аталанту».

Колишній гравець національної збірної України та «Шахтаря» Адріан Пуканич ексклюзивно для Sport.ua поділився своїми очікуваннями від протистояння в Німеччині:

«В завтрашніх суперників спільне те, що вони не досить вдало стартували на внутрішній арені. Але УПЛ, Серія А й Ліга чемпіонів - різні змагання й у футболістів буде нагода реабілітуватися якраз у найпрестижнішому континентальному турнірі. Не виключено, що на виступі «Шахтаря» та «Аталанти» даються взнаки кадрові втрати. З іншого боку, статусність Ліги чемпіонів змусить учасників діяти з максимальною викладкою.

Що ж до стилістики гри, то тут вже мало спільного. «Аталанта» діє в три центральні захисники й з допомогою агресивного високого пресингу намагається тиснути на опонента. Вирватися з таких лещат складно. Але, переконаний, що в «гірників» буде чіткий план, як виходити з-під пресингу й використовувати простір біля володінь гостей.

Оце суперництво стилів, тренерських думок неабияк підігріває інтерес до завтрашнього протистояння. Після втрат очок в стартовому турі, обидві команди гратимуть на перемогу. Хоча слід зауважити, що наразі в «Шахтаря» та «Аталанти» кульгає реалізація».

Поєдинок «Шахтар» - «Аталанта» розпочнеться 2 жовтня о 19.45 за Києвом.

Раніше було оцінено шанси «Шахтаря» на перемогу в матчі ЛЧ з «Аталантою».

Дмитро Вербинський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 18:18 3

ФК Торпо виступає на аматорському рівні, але має плани отримати професійний статус