У тен Хага попереду вирішальний тиждень. Відомий його потенційний наступник

Нідерландський фахівець близький до звільнення

Майбутнє Еріка тен Хага в «Манчестер Юнайтед» знову опинилося під загрозою після того, як його команда зазнала катастрофічної поразки від «Тоттенхема» з рахунком 0:3 і наразі перебуває на 12-му місці в таблиці англійської Прем'єр-ліги.

За даними британських букмекерів, Рууд ван Ністелрой, який нині працює помічником Еріка тен Хага, є фаворитом на посаду нового тренера, випередивши колишнього тренера збірної Англії Гарета Саутґейта, який був пов'язаний із клубом цього літа.

Рууд ван Ністелрой прекрасно знає атмосферу на «Олд Траффорд», де він заслужив повагу гравців. Водночас усе більше вболівальників закликають керівництво «Манчестер Юнайтед» висловити йому довіру. Не виключено, що колишній нідерландський нападник спочатку стане лише тимчасовим тренером і до літа у нього буде час показати, чи готовий він до цього виклику.

Ще одне гучне ім'я, що з'явилося у зв'язку з приходом до керівництва «червоних дияволів», - Томас Тухель. Цього літа колишній тренер мюнхенської «Баварії» вів переговори з англійським клубом і нині входить до трійки фаворитів на цю посаду. На даний момент у нього немає контракту, тому він може приєднатися в будь-який час.

За даними Daily Telegraph, рада директорів, напевно, залишить Еріка тен Хага тренером команди на майбутні ігри проти «Порту» і «Астон Вілли», щоб він міг вирішити своє майбутнє на лавці запасних «Манчестер Юнайтед» цього тижня.

Павло Павленко Джерело: The Telegraph
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 16:34 0

Поєдинок відбудеться 1 жовтня о 22:00 за Києвом