Колишній тренер Динамо назвав причини виклику до збірної Мудрика

Йожеф Сабо – про рішення Реброва щодо вінгера «Челсі»

Колишній головний тренер «Динамо» і збірної України Йожеф Сабо висловив думку про рішення Сергія Реброва щодо півзахисників, запрошених до національної команди на майбутні матчі в Лізі націй:

«Всі знайомі обличчя. Своїм вибором півзахисників Ребров не здивував. Є вільний художник Судаков, є Піхальонок, який зараз чудово грає в Динамо, має відмінну ліву ногу, класно бачить поле, але в обороні він - нуль!

А Мудрик у складі є лише тому, що кращих немає, а так, то він пропав. Викликають Михайла, бо він з Челсі. А які в нього є хороші ігрові якості, крім швидкості? Ніяких. Це в УПЛ він міг бігати, всіх накручувати, а в АПЛ - ні. От і його рівень.

У збірної України немає хорошої середньої лінії і звідси всі проблеми. Я разів сто вже казав: покажіть мені вашу середню лінію, і я скажу, яка у вас команда», - пояснив Сабо.

У найближчих поєдинках у Лізі націй збірна України зіграє проти Грузії 11 жовтня і Чехії 14 жовтня.

Раніше Мирон Маркевич висловив думку про рішення Сергія Реброва не викликати на матчі національної команди в жовтні в Лізі націй півзахисників Андрія Ярмоленка та Сергія Сидорчука.

Юрій Остроумов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 30 вересня 2024, 19:47 6

Аргентинці розгромили суперників 6:1 у чвертьфіналі мундіалю в Узбекистані

Коментарі