Баєр – Мілан. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 1 жовтня о 22:00 за Києвом

1 жовтня на «Бай-Арені» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Баєр» зустрінеться з «Міланом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Баєр

Команда, безумовно, не може не згадувати минулий сезон, і зараз грає під вантажем порівнянь - адже тоді не було поразок взагалі на внутрішній арені. А єдиний бублик у 2023/2024 був у Лізі Європи, з іншим відкриттям сезону - Аталантою. Зберігши і Хабі Алонсо з його штабом, і всіх лідерів, і навіть посилившись рядом цікавих новачків. Стартувати вийшло із завоювання вже чергового трофею - слідом за золотим дублем було взято ще й Суперкубок. Але вже там клуб із Леверкузена відігравався на 88-й хвилині, виграючи у серії пенальті. А потім таки програли - вдома РБ Лейпциг. У минулому турі з Баварією сторони грали незвично обережно й закінчили 1:1. Повернення до Ліги чемпіонів вийшло вдалим: Феєнорд у Роттердамі був розгромлений 4:0 з дублем Вірца.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Мілан

Клуб минулого сезону слабко виглядав у Лізі чемпіонів, не вийшовши з групи. Щоправда, суперники, Боруссія та ПСЖ, потім дійшли мінімум до півфіналу. А россонері зрештою у Серії А взяли друге місце. Проте такі результати стали приводом для прощання зі Стефано Піолі. Паулу Фонсека, який змінив його, став викликати питання з приводу своєї роботи вже в серпні - в новому сезоні не вдавалося виграти. У результаті португальцю дали ще місяць, і після паузи на ігри збірних червоно-чорні розгромили Венецію. Але після цього в Лізі чемпіонів приймали Ліверпуль, і там, навіть відкривши рахунок, зрештою італійці поступилися 1:3. Усі поспішили поховати тренера та назвати його наступника, але у дербі його підопічні обіграли у дербі Інтер. А цього вікенду зовсім розгромили Лечче 3:0 - але зараз буде явно сильніший суперник.

Статистика особистих зустрічей

Вперше Мілан приїде до Леверкузена.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу німців, але у гостей набагато більше досвіду. Тому поставимо на нейтральний тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,77).

Прогноз Sport.ua
Баєр
1 жовтня 2024 -
22:00
Мілан
Тотал голів більше 3.0 1.77 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 30 вересня 2024, 17:19 6

Французи перемогли 2:1 і вийшли до 1/2 фіналу мундіалю з футзалу в Узбекистані