Барселона – Янг Бойз. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 1 жовтня о 22:00 за Києвом

1 жовтня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 2-го туру основного раунду Ліги чемпіонів, в якому «Барселона» зустрінеться з «Янг Бойз». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Барселона

Команда після провалу минулого сезону змінила наставника. Хаві таки переконав лише в одному: як тренер він поки не готовий ставати такою самою легендою в Каталонії, яким був як футболіст. Його змінив досвідчений фахівець Флік. Непокоїло тільки те, що Гансі до цього не був в Іспанії, та й у збірній провалився. А з новачків підписали, по суті, тільки Ольмо та й Дані встиг зламатися. Але його травма - квіточки порівняно з пошкодженням тер Штегена, для якого сезон закінчився. Незважаючи на новий ланцюжок травм, у Прімері вдалося стартувати серією перемог, швидко ставши одноосібним лідером. Але саме у Лізі чемпіонів було допущено осічку. Швидко залишившись без Еріка Гарсії, в результаті фаворит поступився Монако.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Янг Бойз

Клуб настільки утвердився у статусі найкращого у Швейцарії, що цього сезону, здавалося, вирішив спочатку дати фору супротивникам. Патрік Рахмен дебютував із трьох поразок у Суперлізі, більше того, 6 разів жовто-чорні не вигравали. І тільки у Вінтертура, наприкінці вересня, нарешті виграли. Незважаючи на таке, у Лізі чемпіонів швейцарці, навпаки, приємно здивували, двічі обігравши у кваліфікації статусний Галатасарай. Втім, щойно розпочався основний раунд, як бджоли були прибрані з поля навіть удома дебютуючою Астон Віллою. Вже у першому таймі англійці забили двічі, а потім Тілеманс, що відкривав рахунок, виступив уже як асистент, допомагаючи на 86-й хвилині Онана оформити підсумкові розгромні 3:0.

Статистика особистих зустрічей

Вперше цей швейцарський клуб приїжджає до Каталонії - до цього команди не грали навіть товариські поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають беззаперечним фаворитом цієї пари кулес. Але так було й у минулому турі. З урахуванням травми тер Штегена, ставимо на нейтральний варіант у вигляді тоталу більше 3,5 забитих голів (коефіцієнт - 1,62).

Прогноз Sport.ua
Барселона
1 жовтня 2024 -
22:00
Янг Бойз
Тотал голів більше 3.5 1.62 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 вересня 2024, 09:51 4

Чемпіоном залишається Олександр Усик