Угорська команда, що складається лише з українців, вийшла в 4-й раунд Кубка

ФК Торпо виступає на аматорському рівні, але має плани отримати професійний статус

Угорський клуб «Торпо» виступає на рівні чемпіонату області та бере участь у національному кубку Угорщини з футболу. Цікаво, що команда на сто відсотків складається з етнічних українських футболістів. Щоправда, дехто з них уже встиг отримати угорське громадянство.

Тренує команду також український фахівець Іван Бубіс, який до роботи в Угорщині працював зі стрийською «Скалою». Тренером голкіперів у клубі є відомий закарпатський футболіст Володимир Васютик. З молодіжною командою працює українець та ексгравець одеського «Чорноморця» В'ячеслав Єремеєв.

У складі команди грають ексголкіпер ужгородської «Говерли» Михайло Готра та колишній півзахисник львівського «Руха» Максим Швед (брат відомого українського гравця Мар'яна Шведа).

На професійному рівні ФК «Торпо» виступає в національному кубку Угорщини і на стадії 1/16 фіналу зустрінеться з командою «Іванча», яка грає в ІІІ лізі Угорщини.

У першому раунді угорський клуб обіграв команду «Надьєчед» (0:0 по пенальті 5:4). У 1/64 фіналу ФК «Торпо» переміг «МТК» з міста Матесалка 2:1, а у 1/32 розібрався із клубом «Гатра» (5:0).

Олександр Сільченко Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 30 вересня 2024, 08:16 11

Промотер британця висловився про реванш

Коментарі