Михайло Malkiss Шульга розповів, як L&G вдалося здолати команду Коноплянки

Гравець ексклюзивно поспілкувався зі Sport.ua після перемоги на турнірі ROG Autumn Cup 2024

Вчора у фіналі всеукраїнського турніру ROG Autumn Cup 2024 кіберспортивний клуб L&G здобув вражаючу перемогу, обігравши kONO.ECF - команду, створену екс-гравцем збірної України з футболу Євгеном Коноплянкою.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Упродовж усього турніру «Леви» демонстрували впевнену гру, не залишивши шансів своїм суперникам.

Sport.ua поспілкувались з гравцем L&G, Михайлом «Malkiss» Шульгою, про їхній тріумф та враження від турніру:

- Як ви оцінюєте свою гру на турнірі? Що було найскладнішим моментом?

- Наша форма на турнірі не була піковою. Є ще куди зростати, є куди розвиватися, бо дуже багато всього відбувається на мапах, того, чого ми не хочемо, щоб відбувалося. Тож у майбутньому, я гадаю, що будемо тільки ставати краще і покажемо набагато кращу гру, ніж була на цьому турнірі. Найскладнішим моментом взагалі це була перерва між першим півфіналом та грандфіналом. Тому що дуже великі були затримки через нереальний матч TNL проти kONO.ECF. НА цій грі, у них були додаткові раунди на двох мапах, від того їм було дуже-дуже виснажливо.

- kONO.ECF грали виснажливий півфінал проти TNL. Чи відчули ви, що це дало вам перевагу у фіналі?

- Насправді півфінал між TNL та kONO.ECF - це було просто щось неймовірне. Я вам чесно кажу, ми навіть в один момент просто вимкнули гранд-фінал NAVI проти G2, для того, щоб дивитися це дивовижне протистояння. Це було настільки круто від обох команд, те що вони не здавалися і намагалися виграти. Але я не вважаю, що ми отримали перевагу від цього. Ми також, як і, можна сказати, kONO.ECF, дуже довго чекали. Це також досить виснажливо сидіти, дивитися на те, проти кого ти будеш грати, плюс в нас мав бути ще один турнір у цей же день.

- Мапа Nuke стала вирішальною для вашої перемоги. Як ви готувалися до цієї мапи і які були ваші основні стратегії?

- Так само як і до всіх інших мап, мапа Nuke насправді дуже сильна мапа, яка була раніше у складі L&G, коли я грав до цього. З Богданом «kr1vda» Кривдою ми там дуже давно і в парах грали, і дуже багато всього робили і знаємо, що треба. Так само і тренер команди, Дмитро «rjy» Чумак дуже багато користі приніс нам на Nuke. Тож нічого особливо складного у нас не було для підготовки. У майбутньому треба просто розвивати весь маппул для того, щоб і далі дивувати та перемагати своїх супротивників.

- Чи очікували ви, що гра на першій карті суперфіналу зайде в овертайм? Як це вплинуло на вашу команду?

- Скоріше за все, ні. Але те, що ми в один момент програвали 12:9 і після цього перевели на додаткові раунди, у той момент так ми відчували, що гра ще не завершена. Ми розуміли те, що можемо показати і далі гру, те що, ще не кінець, ми можемо показати їм те, що ми набагато кращі, аніж ми зараз були до цього. Тож команда просто намагалася виграти кожен раунд. Від того вийшло так, що вийшли на овертайми, а вже там і виграли мапу.

- Попереду матч проти фінів з ENCE Academy. Які ваші очікування від цієї гри? Чи вважаєте, що гра проти них буде схожою на матчі з українськими командами, чи все ж таки протистояння з іноземними суперниками має свої особливості?

- Особисто у мене ніяких очікувань немає. Це ще один матч на турнірі і все, що нам треба зробити, це показати свою максимально сильну гру. Просто перемагати раунд за раундом, мапу за мапою. Щодо схожості українського CS з іноземним, то дещо все ж схоже є. Тобто, українці насправді трошки більш індивідуально скілові, аніж іноземці, але вони (іноземці) мають набагато мають набагато кращу структуру. І від того інколи буває проти них або зручно грати, або дуже-дуже незручно, дивлячись від того, як вони саме вибудовують свою гру. Тож побачимо, як воно буде, і сподіваюся, що будете вболівати за нас.

Максим Черніцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 29 вересня 2024, 20:05 2

2 жовтня у півфіналі ЧС-2024 суперником України буде Бразилія