В Англії похвалили Арсенал за провал трансферу Мудрика. Що виграв Артета?

«Каноніри» могли б залишитися без Деклана Райса

Влітку 2023 року «Арсенал» зміг дозволити собі трансфер Деклана Райса, який на сьогодні є знаковим гравцем складу «канонірів». Це підписання стало можливим через провал переговорів щодо переходу українця Михайла Мудрика, який у підсумку у січні того самого року став гравцем лондонського «Челсі».

Оглядач видання Substack Саймон Філліпс заявив, що Райс також був у полі зору «Челсі» до того, як приєднався до «канонірів». Але той факт, що «сині» багато вклали в Мудрика, вважаючи його своїм пріоритетом, означав, що вони не змогли поборотися за Райса з «канонірами» кілька місяців по тому.

«Мудрик виглядав дуже талановитим гравцем у донецькому «Шахтарі» і, безсумнівно, міг би зіграти свою роль в «Арсеналі», хоча справедливо буде сказати, що його гра на «Стемфорд Брідж» поки що вкрай розчаровує», - стверджує Філліпс.

Як наслідок, автор упевнений, що вболівальники «Арсенала» мають бути раді, що в підсумку вони поступилися в боротьбі за Мудрика, оскільки прихід Райса став величезним стимулом для команди Мікеля Артети.

Навіть якби Артета впорався з Мудриком краще, ніж це вдалося тренерам «Челсі», то для нього, ймовірно, було б справжнім ударом, якби гравець такого рівня, як Райс, у підсумку опинився у «синіх».

Раніше повідомлялося, що Мудрик в останньому матчі АПЛ розлютив тренера «Челсі» Енцо Мареску.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 18:01 10

Матч 6-го туру завершився з рахунком 2:1, голи за римлян оформили Крістанте та Пізіллі

Коментарі