Борнмут – Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 вересня о 22:00 за Києвом

30 вересня на Віталіті пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому Борнмут зустрінеться із Саутгемптоном. Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Борнмут

Команда проводить третій сезон після повернення до АПЛ і другий під керівництвом Іраоли. Андоні покликали влітку 2023-го, незважаючи на те, що його попередник, Гарі О'Ніл, зі своїм завданням упорався, не допустивши повернення до Чемпіоншипу. Втім, баск, хоча починав важкувато на Туманному Альбіоні, загалом впорався, забезпечивши прогрес вишень. Нині має нове завдання: покращувати позиції, незважаючи на те, що в Тоттенхем продали ударного нападника, Соланке. І поки що, як мінімум, провалу вдалося уникнути. Починали з пари нічиїх, а виліт із Кубка Ліги (0:1 у Лондоні з Вест Хемом) компенсували перемогою над Евертоном. У вересні очок не було, але грати доводилося з грандами - Челсі (0:1 удома) та Ліверпулем (0:3 на виїзді). Але зараз від Іраоли та його підопічних чекають впевненої гри та набраних балів.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Саутгемптон

Клуб за підсумками позаминулого сезону неприємно здивував усіх, раптом спланувавши до Чемпіоншипу. Та й у 2023/2024 святі були близькі до невдачі, але таки повернулися до Прем'єр-Ліги, нехай і лише через дуже непрості для себе стикові поєдинки. Влітку команду активно посилювали новачками, підписуючи здебільшого досить відомих футболістів - прийшли Лаллана, Сугавара, Бреретон, Арчер, Угочукву, Матеуш Фернандеш, Фрейзер, Корне та Ремсдейл. Але на полі у оновленого колективу мало що виходило. Так, у Кубку Ліги після гостьових 5:3 з Кардіффом вибили по пенальті і Евертон. Але в рамках АПЛ підопічні Мартіна програли чотири рази поспіль, і лише минулого туру закінчили 1:1 з Іпсвічем, взявши перше для себе очко в розіграші.

Статистика особистих зустрічей

У святих було 3 перемоги поспіль. Але навесні минулого року вони програли на виїзді вишенькам.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у господарів, і кого і де їм перемагати, якщо не вдома підопічних Рассела Мартіна? Ставимо те що, що виграє Борнмут (коефіцієнт - 1,62).

Прогноз Sport.ua
Борнмут
30 вересня 2024 -
22:00
Саутгемптон
Перемога Борнмута 1.62 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 13:50 2

Бельгієць вибув з ігрової обойми