Вогняне дербі. Атлетіко вирвав нічию у Реала

Матч переривався через поведінку фанатів

У центральному поєдинку 8-го туру іспанської Ла Ліги зустрілися «Атлетіко» та «Реал». Мадридські клуби розташувалися на сусідніх місцях турнірної таблиці: «галактикос» на два очки випереджали «матрацників».

У першому таймі команди діяли досить обережно. По-справжньому небезпечних моментів було мало і виникали вони в основному після ударів з-за меж штрафного майданчика. Так, Облаку довелося демонструвати реакцію після удару Вальверде. Надійно зіграв голкіпер «Атлетіко» і після удару Беллінгема.

«Матрацники» активно розпочали другу половину зустрічі, але футболісти «Реала» виглядали гострішими в атаці. Ледве не відкрив рахунок Родріго, який з лінії штрафного майданчика пробив трохи вище за поперечину. Все ж таки, «галактикос» зуміли провести результативну атаку. Модрич зі штрафного у центральній зоні зробив передачу на лівий фланг на хід Вінісіусу. Послідував навіс і м'яч долетів до Мілітао, який відправив футбольний снаряд у ціль.

Після пропущеного «матрацниками» голу з трибун на поле полетіли різні предмети (переважно запальнички) і арбітр зупинив зустріч. Дієго Сімеоне та футболістам «Атлетіко» вгамувати фанів не вдалося. Команди пішли у підтрибунне приміщення. Пауза тривала хвилин двадцять, але гра все ж таки продовжилася.

Getty Images/Global Images Ukraine

Господарі робили відчайдушні спроби зрівняти рахунок, але «галактикос» цілком могли збільшити свою перевагу. Зробити це могли Вінісіус (сейв Облака) та Ендрік (пробив поряд зі штангою). А «матрацники» свого досягли: після розрізної передачі партнера Корреа втік віч-на-віч з Куртуа, класно розібрався з голкіпером і відправив м'яч у ворота. Арбітр спочатку зафіксував офсайд, але після перевірки епізоду ВАР зарахував гол. А за кілька хвилин завдяки ВАР арбітр продемонстрував червону картку Льоренте.

Фінальний свисток зафіксував нічию.

Ла Ліга. 8-й тур.

«Атлетіко» - «Реал» - 1:1

Голи: Корреа (95) - Мілітао (64)

Попередження: Ле Норман (63), Галлахер (70), Альварес (75) - Модрич (40)

Вилучення: Льоренте (99)

«Атлетіко»: Облак, Моліна (Коке, 46), Хіменес, Ле Норман, Мандава (Галан, 76), Льоренте, Де Пауль, Галлахер (Корреа, 70), Грізманн, Серлот (Ліно, 56), Альварес (Рікельме, 76).

«Реал»: Куртуа, Карвахаль, Рюдігер, Мілітао, Менді, Чуамені, Модрич (Васкес, 86), Вальверде, Беллінгем, Вінісіус (Ендрік, 87), Родріго (Фран Гарсія, 90).

Стадіон «Сівітас Метрополітано» (Мадрид, Іспанія)

АТЛЕТІКО - РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 вересня 2024, 00:55 0

Дивіться відеоогляд матчу 6-го туру АПЛ

Коментарі