Зоря – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Сусіди по турнірній таблиці перевірятимуть один одного на міцність

У восьмому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у понеділок, 30 вересня, в Києві зустрінуться «Зоря» та «Ворскла». Господарі поля, які у минулому матчі зазнали поразки, і зараз знаходяться на 9 сходинці, гратимуть проти сусідів по турнірній таблиці «Ворскли», котра змогла втримати позитивний результат у Кривому Розі, і зараз посідає 8 місце в турнірці УПЛ.

Зоря

Для «Зорі» початок сезону вийшов непоганим, адже «мужики» успішно стартували у чемпіонаті, пройшли у наступну стадію Кубку України. Однак потім Юрій Коваль пішов з посади головного тренера «Зорі», а найкращий гравець команди Едуардо Герреро перейшов у «Динамо», і тоді гра команди трохи пішла на спад. Після міжнародної паузи підопічні Бартуловича двічі зазнали поразки: спочатку від «Динамо» (0:2), згодом від «Колоса» (0:1).

Тепер «Зоря» вчиться грати без свого лідера. Ідеальною нагодою для того, щоб довести, що не лише 1 гравець може приносити результат, може стати гра проти «Ворскли», яка зараз теж знаходиться не в оптимальній формі, проте має трохи краще становище у таблиці.

Ворскла

Щодо «Ворскли» то розгромна поразка «Шахтарю» (0:5), можна сказати, струснула полтавську команду. І після цього підопічні Сергія Долганського видали безпрограшну серію з чотирьох поєдинків, в яких «Ворскла» змогла перемогти «Лівий Берег» (3:0) і «Оболонь» (2:0), і також зіграти внічию проти команд зі Львова: «Карпат» (1:1) та «Руха» (0:0). Однак непогані результати команди перервала поразка від лідера чемпіонату - «Динамо» (1:3), де «ворскляни» мали непогані шанси на позитивний результат, проте пропустили непотрібний гол на останніх хвилинах матчу, і програли.

У попередньому турі «Ворскла» змогла зіграти внічию проти «Кривбаса» (1:1), і зараз команда Сергія Долганського знову гратиме в гостях, цього разу проти принципового суперника - «Зорі», яка хоче перервати безвиграшну серію та покращити турнірну ситуацію.

Статистика зустрічей

Між собою команди зіграли 43 поєдинки. 18 матчів завершилися перемогою «Зорі», 11 перемог на рахунку «Ворскли», і у 14 поєдинках був зафіксований нічийний результат. Різниця забитих м'ячів складає 59:43 на користь «Зорі». Минулого сезону у першому колі перемогу здобула «Зоря» з рахунком 2:1. У складі «мужиків» забивали Едуардо Герреро та Джордан, а у «зелено-білих» - Феліпе Родрігес. У другому колі мінімальну перемогу здобула «Зоря» (1:0) завдяки голу Якова Башича.

Прогноз на протистояння

Обидві команди об'єднує зараз той факт, що і «Зоря», і «Ворскла» поки жодного разу не змогли здобути перемогу після міжнародної паузи. Тому у цій грі обидва колективи намагатимуться зробити все можливе, аби здобути 3 очки. І можна спрогнозувати, що гра буде багатою на боротьбу та гольові моменти, де переможе сильніший. Нашим прогнозом буде перемога «Зорі».

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Джордан, Башич, Тронтель, Кирюханцев, Яцик, Мічін, Антюх, Беніто, Супряга

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Чорноморець, Гучек, Крупський, Челядін, Скляр, Хрипчук, Кане, Нестеренко, Ковталюк

Прогноз Sport.ua
Зоря
30 вересня 2024 -
18:00
Ворскла
Перемога Зорі 2.26 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 вересня 2024, 12:26 4

Чемпіон WBC вважає, що Тайсон виграє другий бій