ДРАМБАЄВ: «Могли забивати три-чотири голи та закривати гру, але...»

Захисник Кривбаса – про поразку від Олександрії

28-го вересня пройшов матч 8-го туру УПЛ між «Кривбасом» та «Олександрією» (0:1). Захисник криворізького клубу Олександр Драмбаєв прокоментував поразку:

- Як можеш прокоментувати гру?

- Вважаю, ми показали дуже хороший футбол. У нас все виходило, окрім реалізації моментів. Знали, як буде грати суперник. Розбирали це на теорії, тому знали, до чого готуватись. Сталось так, що було вдосталь моментів, особливо у першому таймі. Могли забивати три-чотири голи та «закривати» гру, але не пощастило в завершенні.

«Олександрія» мала свої один чи два моменти і свій шанс вона реалізувала. Після перерви їм не вдалось нічого створити. «Кривбас» постійно йшов вперед, дуже хотіли не тільки зрівняти рахунок, а й здобути перемогу, але нам це не вдалось. Сьогодні підвела реалізація.

- Чого не вистачило, на твою думку?

- У останній ланці не вистачило останнього пасу, останнього точного удару. Таке буває. Треба ще більше працювати над реалізацією та виправлятись.

- В команді новачок - Ноа Ндомбазі. Як його зустріли?

- Все добре. Зробили йому «коридорчик» на першому тренуванні. Трошки пожартували. Поки він займається індивідуально, адже тільки приєднався до команди. Думаю, за декілька днів він вже буде з нами в загальній групі та будемо знайомитись на полі більше.

Іван Распутін Джерело: ФК Кривбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 17:33 1

Дивіться відеоогляд матчу 8-го туру Ла Ліги 2024/25

Коментарі