Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 29 вересня о 18:30 за Києвом

29 вересня на «Олд Траффорд» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Тоттенхем Хотспур». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда проводить третій сезон під керівництвом Тен Хага. Дебютний був безумовно вдалим для Еріка, з третім місцем у АПЛ та виграним кубком. Але у 2023/2024 вийшов провальним майже повністю: відкат на 8-е місце на внутрішній арені, остання позиція у квартеті Ліги чемпіонів. Але все ж нідерландець встиг кубок виграти, тому зберіг пост. Новий сезон команда, що досить серйозно оновилася за літо, проводить швидше невдало. Так, поборолися знову із Сіті, але програли по пенальті Суперкубок. А в АПЛ виграли у Фулхема та Саутгемптона (і розгромили 7:0 Барнслі у Кубку Ліги), але поступилися Брайтону, здобули вдома 0:3 з Ліверпулем і не забили Крістал Пеласу. Цього тижня у Лізі Європи з Твенте знову розчарували: відкрили рахунок, але у підсумку вдома закінчили 1:1.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Тоттенхем

Клуб минулого сезону додав після невдач 2023/2024, але таки суперечку за 4-те місце програли Астон Віллі і, зрештою, залишилися без Ліги чемпіонів - знову. Щоб не допустити такого повтору, до Лондона за чималі гроші придбали Соланке. Але Домінік досить важко освоювався на новому місці, а його шпори на старті взяли лише 4 очки у перших 4-х поєдинках, програвши і Ньюкаслу, і, головне, у дербі Арсеналу. Але потім вийшло нарешті видати пару перемог поспіль. Спочатку в Кубку Ліги обіграли Ковентрі, потім у вольовому стилі впоралися з Брентфордом - причому Домінік забив важливий м'яч, що зрівнює. У Лізі Європи, беручи Карабах, влаштували впевнену перемогу, закінчивши 3:0 - теж допоможе підняти ще самооцінку.

Статистика особистих зустрічей

Тен хаг не може виграти у суперника з Лондона тричі поспіль: пара нічиїх та домашні 2:0 у Лондоні для Хотспурсу.

Прогноз

Букмекерські контори вважають пару досить рівною. З урахуванням форми в останніх матчах, чекаємо, що гості з Лондона не програють (коефіцієнт - 1,64).

Прогноз Sport.ua
Манчестер Юнайтед
29 вересня 2024 -
18:30
Тоттенхем
Тоттенхем не програє 1.64 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра