Епічна роздача в шоу No Gamble, No Future

Джастін Янг розбирає свою гру проти Сашімі в хайстейкс кеш-геймі

Епічна роздача відбулася під час хайстейкс кеш-гри в популярному шоу PokerGO «No Gamble, No Future». Подія мала місце в 7 епізоді 5 сезону.

Професійний кеш та турнірний гравець Джастін Янг зі стеком $33,100 зіткнувся з регуляром Hustler Casino Live Сашімі, який мав $27,800. Мінімальний бай-ін становив $10,000, а блайнди були $100/$100 з великим блайнд анте $100.

У відео Янг детально аналізує роздачу, надаючи ексклюзивний погляд на процес мислення досвідченого професіонала. Янг є постійним учасником стрімів PokerGO «High Stakes Poker" та «No Gamble, No Future», а також професійним гравцем з більш ніж 20-річним стажем.

Успіхи в кеш-іграх та турнірах: Янг довгий час був ключовою фігурою кеш-сцени Лас-Вегаса, іноді беручи участь у турнірах. Його загальні виграші перевищують $6,700,000, а на полиці красується трофей чемпіона WPT 2016 Seminole Hard Rock Poker Showdown.

«Я завжди чергував кеш та МТТ», - розповідає Янг. «Почав з кешу і полюбив його. Але потім я пройшов глибоко в турнірі. Немає кращого наркотику на планеті, ніж глибокий ран у покерному турнірі».

Запуск подкасту Table1 Vegas: Янг та його партнер Арт Парманн створили сайт Table 1 для залучення гравців у хайстейкс NLH ігри в Вегасі. Вони проводять ігри $50/$100 і вище в Aria, студіях PokerGO та інших покер-румах з Table 1.

Оскільки їхні ігри були наповнені зірковими гравцями та часто супроводжувалися кумедними історіями, двоє гемблерів запустили подкаст Table1 Podcast, який швидко здобув популярність.

«Подкаст був ідеєю мого партнера Арта Парманна. Ми почали власну приватну кеш-гру в Aria, і це був спосіб привернути до неї увагу. Я не очікував, що отримаю стільки задоволення від подкасту», - зізнається Янг.

Олексій Тіньков Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 15:02 15

На диво, жодна повітряна тривога не переривала хід запеклого протистояння