Сельта – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 29 вересня о 15:00 за Києвом

29 вересня на «Балаїдос» пройде матч 8-го туру Прімери, в якому «Сельта» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Сельта

Команда нещодавно доходила до півфіналу Ліги Європи. Але це був, мабуть, єдиний випадок за останні десятиліття, коли вдалося підтвердити амбіції своїми результатами. Найчастіше, навпаки, доводиться битися за виживання, і так було і минулого сезону, який розпочинали з Бенітесом. Рафа знову розчарував, і підсумкове 13-те місце було оформлене вже за його менш відомого наступника, Хіральдеса. Він же розпочав нову темраду, і порівняно успішно. Галісійці починали з пари перемог над Алавесом та Валенсією. Але обох приймали вдома, після чого клуб залишився без очок у гостях у Вільярреала та Осасуни. Потім вдалося оформити 3:1 з Вальядолідом у своєму лігві, але далі, з Атлетіком і Атлетіко, були поразки.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Жирона

Клуб був сенсацією минулого сезону. Рік тому він взагалі лідирував у турнірній таблиці. Та й підсумкове третє місце стало повноцінною сенсацією. І перепусткою до Ліги чемпіонів. Там минулого тижня були всі шанси дебютувати з почесною нічиєю у Парижі, але ПСЖ зміг виграти за рахунок курйозного голу на останніх хвилинах. Та й на внутрішній арені жиронці, які оновили склад після продажу низки лідерів на чолі з бомбардиром Довбиком, не такі стабільні, як рік тому. За нічиєї з Бетісом та перемог над Осасуною та Севільї програли не тільки Атлетико та Барселоні, а й, минулої суботи, Валенсії - на Местальї нічим не відповіли на пару голів суперника. А потім обмежилися нульовою нічиєю зі скромним Райо Вальєкано.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону підопічні Мічела Санчеса двічі перемогли суперника з Віго з ідентичним рахунком 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують господарям, але й у них останні матчі не задалися - а у жиронців загалом сезон не поставив. Рекомендуємо ставити те що, що у цій зустрічі буде оформлено тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,72).

Прогноз Sport.ua
Сельта
29 вересня 2024 -
15:00
Жирона
Тотал менше 3.0 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 00:01 6

Каталонці програли «Осасуні» 2:4