Епіцентр-Подоляни вийшов у лідери чоловічої Суперліги

У другому матчі нового чемпіонату України підопічні Флавіо Гулінеллі знову виграли 3:0

У Городку Хмельницької області в суботу продовжились ігри першого туру чемпіонату України з волейболу серед чоловіків, який розпочався напередодні. І знову порадували своїх земляків волейболісти місцевого клубу «Епіцентр-Подоляни».

Підопічні італійського наставника Флавіо Гулінеллі зустрічалися із вінницьким клубом «МХП Ладижин-ШВСМ-Колос», який вчора також здобув перемогу у трьох партіях. Сьогоднішній поєдинок пройшов за помітної переваги господарів майданчика і завершився їхньою перемогою з рахунком 3:0. У переможців виділимо діагонального Данила Уривкіна, який набрав 18 очок. 13 очок приніс своїй команді Дмитро Янчук, 11 - Максим Дрозд, 10 - Володимир Сидоренко.

У другій грі суботнього вечора дебютанти Суперліги волейболісти хмельницького «Поділля» завдали поразки тернопільській команді «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» 3:1. У подолян 20 очок набрав Артур Гандзій, ще 11 Павло Янкович. У тих, хто програв, виділимо Іллю Глабая - 15 очок і Романа Гапенюка - 10.

Чемпіонат України з волейболу. Суперліга. Чоловіки
Перший тур. Городок (Хмельницька область)
28 вересня
«Епіцентр-Подоляни» (Городок, Хмельницька область) - «МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» (Вінниця)

3:0 (25:20, 25:14, 25:13)
«Поділля» (Хмельницький) - «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» (Тернопіль)
3:1 (25:16, 25:21, 11:25, 25:22)

Таким чином, всі чотири команди провели по два матчі. У «Епіцентра-Подоляни» - 6 очок, у «МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» та «Поділля» - по 3, у команди «Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» - 0.

У неділю 29 вересня ці клуби проведуть заключні ігри першого туру:

«Поліція охорони-ЗУНУ-Динамо» - «Епіцентр-Подоляни»
«МХП Ладижин-ШВСМ-Колос» - «Поділля»

Інша четвірка учасників чоловічої Суперліги з 4 по 6 жовтня збереться у Решетилівці Полтавської області, де також зіграє матчі першого туру.

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:55 37

Житомиряни здобули впевнену перемогу