Тренер NAVI Junior: «Makazze може стати наступним топ-1 гравцем у світі»

Коуч угорського походження оцінив виступи гравців команди та їхній потенціал

Тренер NAVI Junior Ферчак «coolio» Андраш висловив свою думку щодо перспектив команди та окремих гравців після нещодавніх турнірів. Зокрема, він відзначив талант makazze, назвавши його одним із майбутніх великих імен в Counter-Strike.

«Makazze - це одне з наступних великих імен в CS. У нього є все, щоб стати найкращим гравцем у світі. Я не здивований його виступом, адже бачу це щодня на тренуваннях, але радий, що він здатен грати так само й в офіційних матчах»

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Тренер також оцінив загальну роботу команди:

«Загалом гравці в команді дуже молоді та талановиті. Наша найбільша сила - це вогнева міць та атмосфера в колективі. Ми здатні вигравати турніри, але ще робимо багато помилок, тому працюємо над цим»

Coolio переконаний, що команда має великі перспективи:

«Моя команда є найперспективнішою, бо кожен гравець добре справляється зі своєю роллю, навіть у такому молодому віці. Я впевнений, що ми побачимо їх усіх у командах рівня Tier 1-2»

Ферчак також поділився планами та шляхом команди з моменту її формування:

«Ми граємо цим складом із липня, і нашим пріоритетом було пройти на челенджер. У перший місяць ми просто тренувалися, щоб побудувати хороший мап-пул, а потім намагалися отримати запрошення на турніри, щоб набратися досвіду. І, як бачите, все пішло добре: ми пройшли на челенджер і одночасно виграли ще два турніри».

Максим Черніцин Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 19:06 3

Півзахисник «Реала» вірив, що іспанська команда переможе