Підготовка до Суперліги. Клуб з Рівного у спарингу переграв Старий Луцьк

Віце-чемпіон України здобув домашню перемогу в товариському матчі

Готуючись до наступного сезону української Суперліги, віце-чемпіон БК Рівне здобув перемогу над Старим Луцьком у напруженому клатчі на домашньому майданчику. Гра звершилася з рахунком 78:77 на користь рівнян.

Уже зі старту поєдинку суперники без розвідки обмінювалися вдалими атаками. Перша чверть стала напрочуд результативною та завершилася з невеликою перевагою Луцька - 29:25. У другій десятихвилинці господарі розпочали грати дещо щільніше і не дозволяли Луцьку багато вольностей в атаці. Підопічні Михайла Переверзія відіграли відставання і за мінімальної переваги в рахунку пішли на велику перерву.

Друга половина матчу також була дуже конкурентною, Луцьк мав перевагу у боротьбі за відскоки під щитами. Тренери, розуміючи, що старт сезону не за горами, зробили ставку на основну обойму гравців, намагалися награвати взаємодії та комбінації. У підсумку віце-чемпіони відсвяткували перемогу. Їх перевага в рахунку склала лише 1 очко.

Найкращими за результативністю в переможців стали Дмитро Тимощук й Айзея Фуллер, що набрали по 13 очок, в активі Олексія Соловйова - 12 очок. У команді Дмитра Чайковського варто відзначити потужну гру американського легіонера Маркіза Джексона (здобув 28 очок, 5 підбирань, 3 передачі) та дабл-дабл новачка Степана Лесика з 19 очок та 16 підбирань.

За рівнян зіграли третій американський новачок Маркуел Бізлі та екс-гравець луцького клубу Євген Коровяков. За Старий Луцьк через проблеми зі здоров'ям не грав американський легіонер Ісая Тернер.

Наступний сезон української Суперліги стартує баблами в Києві та Запоріжжі.

Баскетбол. Товариський матч. 26 вересня, ДЮСШ-4 (Рівне)

БК Рівне - Старий Луцьк-Університет - 78:77

Микола Степанов Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 24 вересня 2024, 14:38 0

Віталій Потапенко працюватиме в «Детройті»