Вулверхемптон – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 19:30 за Києвом

28 вересня на «Молінью» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон Вондерерс» зустрінеться з «Ліверпулем». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Вулверхемптон Вондерерс

Команда розпочинає другий сезон під керівництвом О'Ніла. Гарі зайняв тренерську посаду перед початком минулого розіграшу, причому в буквальному сенсі: за тиждень до старту Прем'єр-Ліги його попередник Лопетегі влаштував демарш, добившись відставки. Нічого, молодий англієць успішно впорався, посівши з новими підопічними 14 місце. Хоча на старті проблем вистачало. І, можливо, зараз цим заспокоюють себе, адже клуб провалився в перших поєдинках нового розіграшу геть-чисто. Виграли лише у Бернлі, та й то в Кубку Ліги - але й там встигли вилетіти від наступного суперника, Брайтона. У АПЛ вийшло тільки з Ноттінгем Форест зачепилися за очко, зігравши внічию 1:1. Всім іншим Вулвз програвали, що можна пояснити важким календарем: команда встигла зіграти з Арсеналом, Челсі, Ньюкаслом і Астон Віллою. Але зараз буде те саме...

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Ліверпуль

Клуб розпочав сезон під керівництвом нового тренера - Арне Слота. Причому наступник Клоппа отримав лише одного повноцінного новачка, К'єзу. І те, здається, більше хотіли Субіменді, але дуже низьким став цінник у списаного в Ювентусі італійця. З іншого боку, і лідерів зберегли, і зіграна обойма забезпечила нідерландському менеджеру вдалий старт з перемог, у тому числі з виїзним розгромом Манчестер Юнайтед. Але у вересні, здавалося, медовий місяць нового тренера на Туманному Альбіоні закінчився: його підопічні примудрилися програти на Енфілді Ноттінгем Форест. Але нічого подібного, далі червоні впевнено обіграли і Мілан у Лізі чемпіонів, і Борнмут у АПЛ.

Статистика особистих зустрічей

Були раніше удачі у вовків, але вже тричі вони тільки програвали мерсисайдцям.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у господарів. Погодимося і поставимо на те, що тут переможуть Салах та компанія з форою -1 гол (коефіцієнт - 1,6).

Прогноз Sport.ua
Вулверхемптон
28 вересня 2024 -
19:30
Ліверпуль
Фора Ліверпуля (-1) 1.60 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 02:23 0

Коуч Вереса поділився емоціями після матчу УПЛ проти гірників