Карпати – Полісся. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч «левів» із «вовками»

У суботу, 28 вересня, «Карпати» в рамках 8-го туру УПЛ у Львові на стадіоні «Україна» прийматимуть одного з лідерів чемпіонату «Полісся». Житомиряни не проограють в чемпіонатах впродовж рекордних для клубу 11-ти ігор.

Карпати

«Карпати» в минулому турі чемпіонату в Одесі перемогли «Чорноморець» з рахунком 1:0 і перебувають на 10-му місці в турнірній таблиці. Після гри головний тренер Владислав Лупашко зазначив: «До червоної картки у нас був контроль гри на м'ячі та без нього, але не вдавалась гра між ланками, на якій ми акцентували увагу. «Чорноморець» добре переміщався, тому не давав нам можливості використовувати те, що ми награвали»

Гольова серія «Карпат» триває в УПЛ 6 ігор - дев'ять голів. Пропустить гру вилучений з поля в минулому турі Володимир Адамюк. Ювілейний,100-й, матч в УПЛ можуть провести Амбросій Чачуа з «Карпат» та Богдан Лєднєв з «Полісся».

Полісся

У попередній грі «Полісся» під кінець матчу зуміло уникнути поразки від ЛНЗ завдяки голу Олексія Гуцуляка, до речі, вихованця львівського футболу та гравця «старих» «Карпат». Гольова серія Гуцуляка триває в чемпіонаті 4 гри, в яких Олексій забивав по голу. Після гри головний тренер Імад Ашур зауважив: «Глобально я маю єдине зауваження: такі епізоди, які були створені у другому таймі, мають створюватися протягом усієї гри. Для цього треба брати більше відповідальності на себе, треба більше загострювати, опиняючись в просторі, де ми можемо загострювати і не відкладати це на ті моменти, коли нам вже немає куди подітися».

Житомиряни перебувають на 3-му місці. Безпрограшний клубний рекордний серіал «Полісся» в УПЛ триває 11 ігор: сім перемог та чотири нічиї. Переможна ж клубна рекордна гостьова серія підопічних Імада Ашура в чемпіонаті триває дві гри.

Статистика зустрічей

«Карпати» та «Полісся» проведуть свій дебютний матч в УПЛ, а раніше двічі зустрічалися лише у Першій лізі. Перша гра суперників відбулася 7 жовтня 2022 року у Житомирі. Тоді господарі поля перемогли «зелено-білих» з рахунком 2:0. У складі «зелено-жовтих» відзначилися Богдан Кушніренко та Пилип Будківський. Матч-відповідь у Львові пройшов 27 листопада цього ж року і теж завершився перемогою «Полісся», але з рахунком 2:1. У цій грі голи забивали Ростислав Тарануха у господарів поля та Денис Янаков і Євген Морозко - у гостей.

Феміда

Арбітром матчу призначено Дениса Резнікова (Кам'янське), який в УПЛ провів лише 6 матчів. «Карпати» та «Полісся» за цього арбітра зіграють перший матч в УПЛ.

Прогноз на протистояння

«Полісся» не програє в чемпіонатах впродовж рекордних для клубу 11-ти ігор. «Карпати» в попередніх двох домашніх матчах не перемагали та захочуть перервати цю серію. Прогнозуємо «мирову» на стадіоні «Україна».

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кемкін, Мірошниченко, Векляк, Бабогло, Саків, Альварес, Бруніньйо, Чачуа, Очеретько, Стеніо, Ігор Невес.

«Полісся»: Волинець, Майсурадзе, Далстелла, Чоботенко, Михайліченко, Бабенко, Гуцуляк, Таллес, Крушинський, Назаренко, Пайшао.

Прогноз Sport.ua
Карпати Львів
28 вересня 2024 -
18:00
Полісся
Нічия 3.55 Зробити ставку
Юрій Назаркевич Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:58 52

На замітку Сергію Реброву