Колишній суперник Усика назвав умову, за якої Джошуа точно переможе Дюбуа

Тоні Беллью вважає, що Ентоні має негайно взяти реванш

Тоні Беллью, колишній суперник українського боксера Олександра Усика (22-0, 14 КО), назвав умову, за якої Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) точно переможе Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO):

«Якщо Джошуа візьме негайний реванш, чи думаю я, що він зможе його виграти? Абсолютно точно. Якщо Ентоні Джошуа вийде, дасть волю рукам і влучить в Дюбуа першим, бій закінчиться. Але в першому поєдинку він цього не зробив, і ми бачили, як це закінчилося. Якщо Ентоні Джошуа влучить йому в голову і дасть волю рукам, це буде знову Джордж Форман і Рон Лайл, але я скажу вам дещо, це закінчиться ще швидше.

Коли ваші характеристики краще підходять один одному, ніж характеристики твого опонента - коли ти трохи швидший за нього, сильніший, маєш кращі технічні здібності, кращу роботу ніг, кращий захист - я не розумію, чому ти не вступаєш з ним в обмін ударами одразу ж.

Якщо ти трохи швидший, ти будеш першим. Якщо ти трохи вибуховіший, удари будуть більш потужнішими. Ей-Джей просто не використовував такий підхід, і це його провина і провина його команди».

Нагадаємо, в ніч з 21 на 22 вересня 2024 року відбувся бій британських боксерів у надважкій вазі Ентоні Джошуа - Даніель Дюбуа. В 5-му раунді Дюбуа нокаутував свого суперника, до цього тричі відправивши його в нокдаун.

Дмитро Вербинський Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 06:23 14

26 вересня відбулися 9 поєдинків та завершився 1-й тур Ліги Європи