Челсі – Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 17:00 за Києвом

28 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Брайтон енд Хоув Альбіон». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Челсі

Команда після зміни власника серйозно просіла. І минулого сезону за Почеттіно лише відносно відвоювала позиції, закінчивши на 6-й позиції. Це було очевидно визнано незадовільним результатом, адже Маурісіо було звільнено. Мареска, який змінив його, нарікав на те, що просто не може повноцінно тренувати через надмірну кількість футболістів. У результаті декого, на кшталт Стерлінга і Лукаку, віддали в інші клуби - але й новачки з'являлися аж до дедлайну, в який дали притулок ще й Джейдону Санчо. Втім, слід визнати, що до осені сині додали. Якщо влітку були поразки не лише з Манчестер Сіті, але навіть із Серветтом (але пройшли до основного раунду Ліги конференцій, оскільки вдома забили швейцарцям на гол більше), і нічия з Крістал Пелас, то після паузи на ігри збірних сухо обіграли Борнмут і розгромили Вест Хем 3:0. Після чого доклали достатньо зусиль, щоб пройти скромний Барроу у Кубку Ліги.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Брайтон

Клуб отримав імпульс після того, як відправив до Лондона, якраз у Челсі, свого перспективного наставника, Грема Поттера. Саме після цього з'явився Де Дзербі, що у 2022-му році закінчив із чайками на 6-й позиції. Але потім досить швидко занудьгував і не приховував бажання піти. В результаті влітку він вирушив до Марселя, а команду, яка здала позиції, очолив Хюрцелер. Серйозно витрачалися і на новачків: Рюттер коштував під 50 мільйонів, Віффер, Груда, О'Райлі та Кадіоглу - близько 30. У результаті вийшов такий старт, що молодого німця визнано менеджером серпня в АПЛ. Після паузи, щоправда, допустили явну осічку у вигляді нічиєї з новачком, Іпсвічем. Більше того, у Кубку Ліги перемогли 3:2 Вулверхемптон, але з Ноттінгем Форест знову поділили очки, зігравши 2:2.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сині виграли всі поєдинки і в Кубку Ліги, і двічі в АПЛ.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у лондонський гранд. Він, здається, знайшов себе - ставимо те що, що й тут вдасться здобути перемогу (коефіцієнт - 1,727).

Прогноз Sport.ua
Челсі
28 вересня 2024 -
17:00
Брайтон
Перемога Челсі 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 00:25 1

Дивіться відеоогляд матчу 1-го туру Ліги Європи 2024/25