ЛНЗ – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Карраско проти Бабича. Чий тренерський задум виявиться переможним?

У восьмому турі української Прем'єр-Ліги сезону 2024-2025 у суботу, 28 вересня, у Черкасах зустрінуться ЛНЗ та «Чорноморець». Господарі поля, які після героїчної нічиєї в Житомирі йдуть на 5 сходинці з 14 очками, прийматимуть «моряків», які після чергової поразки йдуть на 12 місці, маючи в своєму активі 6 пунктів.

ЛНЗ

Початок сезону для підопічних Карраско вийшов дуже непоганим, бо черкаська команда програла лише «Олександрії» (0:2), та перед міжнародною паузою зазнала поразки від віце-чемпіонів УПЛ «Динамо» (0:1). А в усіх інших поєдинках «фіолетові» здобули вікторії (над «Лівим Берегом», «Карпатами» та «Рухом»), і з непоганим настроєм пішли на тимчасову перерву.

Проте після паузи команда двічі зіграла внічию проти на той момент аутсайдера чемпіонату «Колоса» та проти лідера УПЛ «Полісся» (обидва матчі завершилися з рахунком 1:1). І якщо у Ковалівці можна сказати, що ЛНЗ не пощастило реалізувати моменти біля воріт суперників, то у грі проти «вовків» черкаська команда має дякувати воротарю Євгену Кучеренку, який на останніх хвилинах допоміг ЛНЗ не програти. Тепер черкаський клуб гратиме в себе вдома проти «Чорноморця», який буде прагнути реабілітуватися за поразку у минулому турі.

Чорноморець

А «моряки», на відміну від ЛНЗ, розпочали новий розіграш УПЛ не так вдало, враховуючи, що команда продовжувала комплектуватися по ходу сезону. Проте зараз можна сказати, що «Чорноморець» вже завершив активний пошук гравців на футбольному ринку, і команда зараз готова давати бій своїм суперникам.

Щодо результатів, то підопічні Олександра Бабича пішли на міжнародну паузу з 3 очками після 5 турів. Проте у наступних двох поєдинках в Одесі «Чорноморець» зміг перемогти «Інгулець» (1:0) завдяки голу на останніх хвилинах гри і з таким же рахунком поступився новачку УПЛ - «Карпатам». Тепер «моряки» їдуть в гості у Черкаси, де гратимуть проти місцевого ЛНЗ, який зараз перебуває серед лідерів чемпіонату і точно захоче перервати безвиграшну серію з трьох поєдинків.

Статистика зустрічей

В українській Прем'єр-Лізі суперники між собою зіграли 2 рази. І минулого сезону обидві команди обмінялися перемогами. У першому колі перемогли одесити з рахунком 2:0, де голами відзначилися Орест Кузик і Йон Шпорн. А у другому колі вже ЛНЗ святкував перемогу з рахунком 3:1. У черкаського клубу голи забивали Олексій Хобленко, Владислав Наумець та Денис Олійник, а у «моряків» відзначився Андрій Штогрін.

Прогноз на протистояння

Даний поєдинок обіцяє бути непростим для обох команд, адже ЛНЗ точно буде грати на перемогу і при цьому гратиме вдома, де вболівальники будуть гнати вперед свою команду. Але в суперниках у черкаського клубу «Чорноморець», який хоч і непросто заробляє очки в чемпіонаті, проте не варто недооцінювати команду Бабича, яка може здивувати свого суперника та зіпсувати йому настрій. Прогнозуємо, що цей поєдинок завершиться нічиєю.

Орієнтовні склади:

ЛНЗ: Кучеренко, Пасіч, Муравський, Саліху, Путря, Нонікашвілі, Бойко, Бессала, Топалов, Яшарі, Молло

«Чорноморець»: Рудько, Кисіль, Скиба, Лацабідзе, Бутко, Кайо Гомес, Габелок, Сігеєв, Білошевський, Петряк, Хобленко

Прогноз Sport.ua
ЛНЗ Черкаси
28 вересня 2024 -
15:30
Чорноморець
Нічия 3.80 Зробити ставку
Дмитро Теліцин Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 00:25 1

Дивіться відеоогляд матчу 1-го туру Ліги Європи 2024/25

Коментарі