Легенда повертається! s1mple приєднається до Falcons на правах оренди

SunPayus буде переведений на лаву запасних для повернення українського снайпера

Олександр «s1mple⁠» Костилєв готується повернутися на професійну сцену після року відпочинку. Як стало відомо HLTV, український снайпер приєднається до Falcons на правах оренди.

Головний тренер Falcons, Данні «zonic⁠» Серенсен, після поразки команди на Fall Final заявив про необхідність змін, і перша з них відбудеться негайно. Переговори про цей трансфер тривали вже більше тижня, оскільки s1mple був доданий як заміна до складу Falcons на PW Shanghai Major Europe RMR перед закриттям реєстрації 22 вересня.

Олександр займе місце іспанського снайпера Альваро «SunPayus» Гарсії у стартовій п'ятірці. Іспанець, який був шостим у рейтингу Топ-20 гравців року 2023 від HLTV, мав складнощі з переходом на CS2, але останнім часом демонстрував стабільність з рейтингом 1.13 у складі Falcons, що лише на 0.01 менше, ніж у часи його гри за ENCE.

Falcons мали лише одне вагоме досягнення на великих турнірах цього року - півфінал на IEM Katowice у лютому. Відтоді команді не вдалося повторити успіх, незважаючи на підписання Питера «dupreeh⁠» Расмуссена у березні. Останнім часом колектив часто не виходив із групових етапів.

Форма s1mple перед поверненням залишається під питанням. Триразовий гравець року та двічі віцечемпіон у номінації, він є талантом свого покоління. Однак після виходу CS2 рік тому він зіграв лише один офіційний матч, виступивши як стендін для Falcons у поразці від Metizport з рахунком 1-2.

Склад Falcons:

Головний тренер:

Запасний:

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 22:39 21

Артем вразив ворота іспанського колективу на 32-й хвилині у матчі 1-го туру ЛЄ

Коментарі