«У мене одне запитання». Шеннон Бріггс оцінив шанси Ф'юрі у 2 бою з Усиком

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBO Шеннон Бріггс (60-6-1, 53 KO) поділився думкою щодо майбутнього реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

«Тайсон ніколи раніше не програвав. Це його перша поразка. Іноді мені цікаво, чи цей хлопець все ще голодний до перемог? Це моє єдине запитання до Тайсона.

Стилі роблять бої, але знову ж таки, ви не можете недооцінювати Ф'юрі, ви не знаєте, яку він стійку використовуватиме у бою. Ви не знаєте, чи спробує він нокаутувати Усика, як це було з Вайлдером в третьому бою, чи він буде боксувати з українцем.

Можливо, він повернеться і доведе нам, що неправильно провів перший бій. Мені було цікаво, чому він мало рухався з Усиком. Чи витримають кондиції Усика у реванші? Дії Тайсона не можна передбачити, можливо, він набере більше ваги і спробує використовувати краще свої габарити», - сказав Бріггс.

Раніше Туркі Аль-Шейх повідомив про те, що бій-реванш між чемпіоном світу в суперважкому дивізіоні за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та ексчемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Дмитро Олійник Джерело: IFL TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 12:58 52

На замітку Сергію Реброву