Братислава чекає: Гаель Бауманн про WPO та майбутнє покеру

Покеристка про важливість жіночих досягнень у покері

Гаель Бауманн, представниця команди Winamax Pro, ділиться своїм баченням жіночого покеру напередодні Winamax Poker Open (WPO) в Братиславі.

Згадуючи свій успіх на Main Event WSOP 2012 року як ключовий момент кар'єри, Бауманн розповідає:

«Один з найяскравіших спогадів - неймовірна атмосфера та енергія в залі, коли ми наближалися до фінального столу. Було багато напружених моментів, але й кумедних теж вистачало. Це найбільший турнір на планеті, і він визначає чемпіона світу з покеру.

У нього більше видимості, ніж у всіх інших турнірів, і я думаю, що остання жінка, яка залишилася, може надихнути багатьох жінок вступити в гру і показати, що вони можуть змагатися на найвищому рівні.»

З призовими майже $1,5 мільйона, Бауманн відзначає значні позитивні зміни в покері для жінок, але наголошує на необхідності подальшого прогресу, особливо у високорольних турнірах. «Якщо коли-небудь жінка виграє Main Event, це стане історичною подією, яка надихне багатьох жінок продовжувати вчитися і вдосконалюватися в грі. Це також привернe позитивну увагу до покерної індустрії і може залучити нових гравців», - підсумовує вона.

Олексій Тіньков Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 11:31 105

Валерій Василенко розчарований беззубістю динамівської атаки у стартовому матчі ЛЄ