Боруссія Дортмунд – Бохум. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 27 вересня о 21:30 за Києвом

27 вересня на «Сігнал Ідуна Парк» пройде матч 5-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Бохумом». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда провела досить суперечливий минулий сезон. З одного боку, якщо у 2023-му було прикро втрачено срібну салатницю, за рівності очок з Баварією, то цього разу чорно-жовті програли навіть суперечку з РБ Лейпциг за 4-те місце (хоча й наступне теж стало лігочемпіонівським). З іншого боку, німці чудово проявили себе на міжнародному рівні - їх зупинив лише мадридський Реал у фіналі Ліги чемпіонів. Втім, зараз це багато в чому інший клуб. Головним тренером у ньому став Нурі Шахін, хоча він до цього допомагав Терзичу. Залишили Дортмунд різними шляхами і з різних причин Ройс і Хуммельс, Фюлкруг і Алле, Роте і Мукоко. Але на їхнє місце купили Антона, Гросса, Герасса, Байєра, і орендували Яна Коуто. Новий варіант непогано стартував - не вдалося виграти тільки у Вердера, у Бремені закінчили 0:0. Але минулого туру поступилися Штутгарту, причому розгромно, 1:5.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Бохум

Клуб минулого сезону підтвердив своє помітне прізвисько - Невибивані. Вигравши Бундеслігу 2, він постійно виборював виживання в елітному дивізіоні. І навесні було взято лише 16-те місце - не прямий виліт, але участь у стиках. Але, програвши перший, домашній матч Фортуні 0:3, потім у Дюссельдорфі взяли реванш і виграли серію пенальті. Здавалося, що урок врахували: склад непогано зміцнили Хорном, Боаду, де Вітом. Мійосі та іншими новачками. А на тренерську посаду заманили Зайдлера, що до того шість років очолював Санкт-Галлен. Але на старті сезону програвали всім, навіть Яну Регенсбургу у кубку. Але з Хольштайн (Кіль) взяли хоч би нічию - закінчили 2:2.

Статистика особистих зустрічей

В останніх п'яти очних поєдинках було три перемоги джмелів за пари нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у нову осічку джмелів. Гості дуже скромні - ставимо на те, що тут оформлять перемогу господарів з форою -1,5 гола (коефіцієнт - 1,68).

Прогноз Sport.ua
Боруссія Д
27 вересня 2024 -
21:30
Бохум
Фора Боруссії (-1.5) 1.68 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 27 вересня 2024, 07:57 14

Юлія у двох сетах здолала чешку Катерину Синякову