Гравець s-chilla прокоментував ігровий день команди Passion UA

Українська команда демонструє наполегливість на турнірі CCT Season 2 Europe Series

Гравець Всеволод «s-chilla» Щуров з команди Passion UA поділився своїми враженнями від матчів проти Sangal та WW на турнірі CCT Season 2 Europe Series.

26 вересня команда Passion UA провела напружений матч проти Sangal, який завершився поразкою з рахунком 1-2. Всеволод прокоментував хід гри:

«На першій карті Anubis у нас був хороший старт, але потім десь припуститися помилки, десь не пощастило. За сторону КТ зіграли невдало, особливо в А мейні - неправильно використали гранати та помилились, не вбивши супротивника, який виходив через смок.»

Незважаючи на труднощі на першій карті, команда зібралася і впевнено зіграла на Vertigo, показавши свої найкращі якості:

«На Vertigo у нас все виходило, і лише одних відмінних коллів було достатньо для впевненої перемоги.»

Однак вирішальна карта Mirage виявилася особливо прикрою:

«Mirage був дуже прикрим. Ми допустили помилку в пістолетному раунді, не варто було тиснути на тетрисі. Далі нас переграли в дрібницях, хоча морально все було чудово.»

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Днем раніше, 25 вересня 2024 року, команда Passion UA здобула перемогу над WW з рахунком 2-0. Через технічні проблеми у суперника першу карту було віддано WW по дефолту, але на другій карті Anubis команда впевнено виграла з рахунком 13-9:

«Старт за КТ у нас не вдався, але потім ми зібралися і взяли потрібні раунди. Загалом, на другій карті все пройшло нормально.»

Попри окремі невдачі в іграх, Passion UA продовжує боротися за високі результати на турнірі, а бойовий дух команди залишається на висоті.

Максим Черніцин Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 25 вересня 2024, 10:29 0

Підтримайте українських гравців у кіберспортивних змаганнях з прямими ефірами українською мовою