КОНДРАТЬЄВ: «Перемога Дніпра була б неможливою без наших вболівальників»

Президент Дніпра оцінив гру своєї команди проти Констанци

Президент Дніпра Валерій Кондратьєв прокоментував перемогу дніпрян над румунською Констанцою в першому матчі кваліфікаційного раунду Кубку Європи ФІБА:

«Є перша перемога! БК Дніпро - перша команда із українських баскетбольних клубів, хто бере участь у єврокубках під час великої війни. Добу в дорозі на автобусі до Констанци, день на підготовку, і гра з добре укомплектованою легіонерами румунською командою. Я не знаю, де взяти сили на другу гру, але в цьому матчі наші хлопці виклалися на повну і віддали всі сили заради перемоги. За це гравцям і тренерам великий респект!

Ця перемога була б неможливою без наших вболівальників в Україні, а також в залі. Часом українці перекрикували місцевих фанів! І, звичайно, вдячні нашим Воїнам за можливість грати в єврокубках. Без вас це було б неможливо! Слава ЗСУ! Слава Україні! Разом до перемоги!»

Нагадаємо, що другий матч між командами також відбудеться на майданчику Констанци 26 серпня. Переможець двоматчевого протистояння потрапить до основного раунду Кубку Європи ФІБА.

Валерій Радченко Джерело: Федерація баскетболу України (ФБУ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 12:04 11

Колишній головний тренер киян розкритикував Тараса Михавка та Олександра Тимчика