Стародубцева розповіла про першу перемогу в основі турніру WTA 1000

Юлія в непростому матчі перемогла досвідчену німкеню Лауру Зігемунд

Українська тенісистка Юлія Стародубцева розповіла про свою першу перемогу в основній сітці турніру WTA 1000, яка була здобута над німкенею Лаурою Зігемунд - 6:4, 7:6(3).

«Це важкий матч, як ментально, так і фізично. Я поступалася 0-3 з початку поєдинку і не могла знайти жодного ритму. Потім, коли вона перестала грати так ідеально, як вона грала на початку, я змогла більш-менш зрозуміти й освоїти її ритм - ці її різані удари, цей форхенд, з якого ти не можеш зрозуміти, чи прилетить тобі різаний, чи топ-спін, тому що в неї така дивна хватка на форхенді, що не видно, яким буде удар. Важкий був матч, потрібно було залишатися дуже сфокусованою, як, у принципі, і завжди (сміється).

Це моя перша перемога на тисячнику і дуже рада, що обіграла такого хорошого суперника. Я була дуже задоволена своєю перемогою над Діан Паррі в Монастірі на WTA 250 півтора тижні тому, але це все ж WTA 1000 і не те, щоб я не очікувала, але повторюся, це був дуже важкий матч, і я дуже рада, що виграла.

Чи допомагає мені увійти в турнір участь у кваліфікації? Чесно кажучи, хотілося б грати легше, без кваліфікації (сміється). А так, поки що не можу відповісти на це запитання, оскільки я практично не грала ще турніри без кваліфікації, тому складно порівняти», - сказала Стародубцева.

У наступному раунді Юлія змагатиметься проти чешки Катерини Синякової (№37 WTA).

Володимир Клепач Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 07:00 1

Перед зустріччю у Лізі чемпіонів гірникам важливо зіграти у Рівному не гірше, ніж із «Оболонню»