«Та ну, і так зрозуміло». Шапаренко відреагував на поразку Динамо від Лаціо

Хавбек киян висловився про фіаско команди у матчі 1-го туру ЛЄ 2024/25 проти римлян

25 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги Європи 2024/25 між командами Динамо Київ та Лаціо Рим.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі LIVE в Telegram Sport.ua

Поєдинок пройшов на стадіоні Фолькспаркштадіон у Гамбурзі, Німеччина. Гра завершилася перемогою столичного клубу Італії з рахунком 3:0.

Після завершення зустрічі хавбек киян Микола Шапаренко прокоментував поразку у флеш-інтерв'ю:

- Якщо згадати матчі з «Зальцбургом», сьогоднішній матч, то ми бачимо, що команда може грати на рівних, але якісь мікромоменти вирішують долю епізоду. Це досвід, це хвилювання - що, на твою думку?

- Я вважаю, що це якість у завершальній стадії. У «Лаціо» було в 1-му таймі три моменти - вони їх усі реалізували та показали, як треба завершувати атаку.

- Наскільки після нашого чемпіонату, коли приїжджаєте на такі матчі, як проти «Лаціо», ви відчуваєте різницю між УПЛ та єврокубками?

- Та ну, це і так зрозуміло [сміється], що є різниця між українським чемпіонатом і єврокубками. «Лаціо» одна з найкращих команд Італії, тут грають дуже якісні гравці, і, звичайно, відчувається рівень. Не знаю, що сказати, відчувається.

- Були моменти у Ярмоленка, Бражко двічі завдавав чудових ударів, але наче не вистачає якогось везіння в останній момент. Як ви це бачите на футбольному полі?

- Воротар «Лаціо» показав дуже класну гру, дуже гарні сейви зробив після штрафного, після удару Ярмоли. Ми непогано завершували, але воротар був на висоті.

- Ви розбирали, безумовно, гру «Лаціо». Чи здивували вони вас чимось?

- Те, що розбирали, те, що нам показував тренерський штаб, - все вони показали на полі. Для нас це не було несподіванкою, - сказав Шапаренко.

Відеоогляд матчу Динамо - Лаціо (0:3)

Данііл Агарков Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 23:55 3

Гра 1-го туру Ліги Європи завершилася з рахунком 2:0 на користь французького колективу

Коментарі