Рома – Атлетік. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 26 вересня о 22:00 за Києвом

26 вересня на «Стадіо Олімпіко» пройде матч 1-го туру Ліги Європи, в якому «Рома» зустрінеться з «Атлетіком». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Рома

Команда протягом минулого сезону нарешті розлучилася з Моурінью, який починав у столиці Італії з перемоги в Лізі конференцій, але потім розчаровував все більше. Його наступник, Де Россі, починав настільки переконливо, що позбувся приставки в.о.. І хоча до кінця весни захоплення з приводу талантів Даніеле як тренера вщухло, на нього продовжили робити ставку. І навіть зробили низку придбань, у тому числі виклали чималі гроші за Соуле та Довбика. Але вовки починали без перемог, і майже без голів: Емполі взагалі поступилися, з Кальярі, Ювентусом і Дженоа зіграли внічию. І цього вистачило для того, щоби екс-півзахисника прогнали з його рідного клубу. Наступником став Юрич, причому цей хід не прийняли вболівальники, та й футболісти були за Даніеле. Втім, це не завадило впевнено виграти в Удінезе.

❗️ Більше прогнозів у Telegram-каналі Прогнозний БУМ!

Атлетік

Клуб возз'єднався з Вальверде ще 2022-го року. Але відчутного результату не було одразу - благо, що вистачило терпіння дати час Ернесто спокійно попрацювати. І минулого сезону баски до останнього боролися з Атлетіко за четверте місце. У результаті столичний гранд виявився вищим, але, мабуть, лише тому, що у Більбао навесні зосередилися на Копі дель Рей - і виграли перший такий трофей за 40 років. Саме кубковий успіх відправив до Ліги Європи. До неї вдалося підійти, зберігши лідерів, у тому числі Ніко Вільямса. Але не в оптимальній формі: у перших чотирьох турах взяли одну перемогу та 4 очки. У вересні, втім, виграли у Лас-Пальмаса та Леганеса на виїзді, а минулого туру оформили 3:1 з Сельтою.

Статистика особистих зустрічей

У 2019 році сторони провели єдиний товариський матч - і він закінчився 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори почали вірити у вовків, але й гості з Країни Басків набрали форми. Так що цікавим може стати варіант з обидві команд заб'ють (коефіцієнт - 1,88).

Прогноз Sport.ua
Рома
26 вересня 2024 -
22:00
Атлетік Більбао
Обидві заб'ють 1.88 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 вересня 2024, 07:15 29

Ексклюзивне інтерв'ю Ольги для Sport.ua

Коментарі