Aleksib про втому: «Наш настрій допомагає подолати цей ментальний бар'єр»

Інтерв'ю з капітаном NAVI першої після перемоги на BLAST Premier Fall Final 2024

Фінський капітан команди Natus Vincere, Алексі «Aleksib» Віролайнен, впевнений, що його команда не може дозволити собі розслаблятися, незважаючи на втому.

Після першої перемоги NAVI у 2024 році на PGL Major Copenhagen, багато хто називав їхню перемогу випадковою. Однак команда під керівництвом Aleksib спростувала ці чутки, здобувши три титули та перше місце у світовому рейтингу після серії успішних виступів.

Після перемоги Natus Vincere над Falcons у першому матчі BLAST Premier Fall Final, Aleksib поділився з HLTV думками про гру, атмосферу в команді після низки турнірів та суперництво з Vitality.

Більше новин з кіберспорту в Telegram Sport.ua

Чи задоволені ви виступом команди, враховуючи, що матч на Ancient був досить напруженим?

Так, я задоволений всім. У нас не було багато часу після EPL, щоб відсвяткувати перемогу або розібрати наші ігри. Ми мали дуже ранній матч тут, але добре обговорили все вчора ввечері. Загальна впевненість команди та підхід до гри дозволили нам виграти 2:0. На Ancient у нас було багато моментів, коли ми могли виграти, що б зламало їхню економіку. Ми програвали раунд за раундом, але знали, що, як тільки гра перейде на наші умови на CT, ми зможемо повернутися, і це спрацювало.

Чи відчуває команда втому після EPL?

Звичайно, оскільки під час плей-офф EPL ми грали останніми днями, починаючи матчі близько сьомої вечора, а фінал почався о п'ятій. Наш графік був дещо незвичним, і сьогодні ми прокинулися після восьмої ранку, і я відчуваю, що деякі гравці трохи втомлені, в тому числі й я. Але водночас, наш нинішній настрій допомагає подолати цей ментальний бар'єр, що є гарним знаком.

Ваша команда пережила багато викликів на EPL. Чи очікуєте ви, що цей позитивний настрій допоможе й тут?

Думаю, це допоможе нам, як і в цій грі. Ми повинні рухатися по одній грі за раз, і перший крок - це вийти в плей-оф. Після цього ми зможемо переглянути деякі наші ігри з EPL і цей матч, щоб краще підготуватися до матчів на сцені.

Ваші очікування на цей турнір?

Ми всі розуміємо, що якщо граємо на максимумі наших можливостей, то нагорода - це трофей. Для нас важливо залишатися скромними та працювати наполегливо, не забуваючи про те, що без належного ставлення нічого не досягнеш.

Щодо суперництва з Vitality за перше місце в рейтингу HLTV?

Ми, безумовно, хочемо реваншу, адже вони перемогли нас на найбільшій сцені CS і в фіналі BO5. Тоді вони були кращою командою, але ми повинні показати, що здатні перемагати їх теж.

Нагадаємо, що почався перший день BLAST Premier Fall Final 2024 - один із найбільш очікуваних турнірів у світі кіберспорту.

Максим Черніцин Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 25 вересня 2024, 20:22 0

Перша карта завершилася «всуху», а Vitality здобули перемогу над Astralis та зробили крок до плей-оф